Herhangi bir akıllı telefonda Animoji nasıl kullanılır?

Herhangi bir akıllı telefonda Animoji nasıl kullanılır?

iPhone X'e özel olarak (artık öyle değil) tanıtılan Animoji kısa sürede popüler bir hal aldı. iOS ve Android için uygulama mağazalarında yer alan MRRMRR adlı uygulamayla Animoji'lerinizi oluşturabilirsiniz.

Apple, iPhone X ile birlikte Face ID’yi tanıttı ve bir telefonda bulunan en gelişmiş yüz tanıma teknolojisi olduğunu iddia etti.  Apple, iPhone X ile birlikte yüzümüzü bir emojiye dönüştüren Animoji özelliğini de tanıttı.TrueDepth kamera, Animoji ile emojiyi yeni ve eğlenceli bir şekilde hayata geçiriyor. A11 Bionic ile birlikte çalışarak, TrueDepth kamera 50’den fazla farklı yüz kası hareketini kayıt ve analiz ediyor ve ardından, panda, tek boynuzlu at ve robot dahil olmak üzere bir düzine farklı Animoji ile bu ifadeleri animasyon haline getiriyor. 


Peki bu özelliği diğer iPhone'lar ve Android cihazlarda da kullanmak ister misiniz? iOS ve Android için uygulama mağazalarında yer alan MRRMRR adlı uygulamayla Animoji'lerinizi oluşturabilirsiniz. Snapchat’teki benzer filtrelere sahip uygulamaya "Emoji" adında yeni yeni bir özellik eklenmiş. Emoji kısmına girdiğinizde karşınıza Apple’ın Animoji özelliği çıkıyor. Uygulama ile Animoji ile panda, uzaylı gibi emojileri kullanabilirsiniz. Snapchat'ın popüler emojileri de uygulamada yer alıyor.

Uygulama iMessage desteği de sunuyor. İster uygulama içinden, ister iMessage eklentisinden videolarını kaydedip arkadaşlarınızla veya sosyal medyadan paylaşabiliyorsunuz.

Kaynak: Miliyet
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.