HIZAL: “MİLLET NE DİYORSA O OLACAK”

HIZAL: “MİLLET NE DİYORSA O OLACAK”

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Sevgi Yolunda gerçekleştirdiği kahvaltı programında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

16 Nisan halkoylaması yaklaşırken çalışmalarına hız katan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Bayraklı Sevgi Yolundaki devasa kahvaltı organizasyonunda vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Hamza Dağ’ın da katıldığı organizasyona Bayraklı halkının yoğun ilgisi dikkat çekti.

“HEP BİRLİKTE TÜRKİYEYİZ”

Gösterilen yoğun ilgi dolayısıyla katılan herkese teşekkür eden Hızal, “Bu kardeşlik tablosunun her gün daha da gelişerek devam etmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. 16 Nisan da yine bu tabloya artılar katacak bir tarih olma niteliği taşımaktadır. Bugün burada farklı görüşlere sahip kişilerle nasıl bir araya gelebiliyorsak, 16 Nisan’dan sonra da bu tablonun değişmeyeceği noktasında herkes müsterih olsun. Referandumu, bizi birbirimizden ayrıştırmaya yönelik kullanmaya çalışanlara asla taviz vermeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın her fırsatta dile getirdiği gibi biriz, beraberiz, hep birlikte Türkiye’yiz” dedi.

“MİLLET NE DİYORSA O OLACAK”

Hızal, vesayet odaklarının 1950'den bugüne siyasi hayatta hep kaos içinde yer aldıklarına dikkat çekerek, "Bunlar ya darbeye davet ettiler ya da meşru hükümetlerin yönetimine müdahaleleri desteklediler. Biz de diyoruz ki, 66 yıldır o vesayet dönemleri içerisindeki karanlığın bitip artık bundan sonra milletin ta kendisinin bizzat iktidar olacağı, yöneteceği bir ülkede yaşamak istiyoruz. Yapılmak istenen aslında budur. Yani 16 Nisan, milletin iktidarda olacağı, hiçbir vesayet odağının siyasi yönetimlerine asla müdahale edemeyeceği bir dönemin başlangıcı olacak. Vesayet odaklarından medet umanlar bu yüzden seslerini biraz fazla yükseltmeye gayret ediyor. Biliyorlar ki, bu imkan ve fırsatları ellerinden alınmış olacak ve bundan sonra milletin dediğinin dışında hiç kimsenin sözü geçmeyecek, millet ne diyorsa olacak" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.