HOLLANDA VE AB GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERMİŞTİR

HOLLANDA VE AB GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERMİŞTİR

Anayasaya EVET Platformu Başkanı A.Kadir UÇAR'dan açıklama.

Anayasaya EVET Platformu Başkanı A.Kadir Uçar, son günlerde Hollanda ile yaşanan gerilim ile ilgili açıklamalarda bulundu. Uçar, yaptığı açıklamada şu sözlere değindi:

"Hollanda’nın şımarıklığını ve küstahlığını anlamak için önce Avrupa’yı irdelemek gerekiyor. Günümüz Almanya’sı, ekonomik gücü ile Avrupa’yı esir almış durumdadır. Hitlerin ulaşamadığı sınırları çoktan aştı. Ekonomik gücü ile Hollanda gibi birçok Avrupa ülkesine istediğini yaptırır hale geldi.  Almanya'nın hegemonyasındaki Hollanda dahil tüm Avrupa'yı izliyoruz bugün. Almanya, bize yıllardır tarih sürecinde müttefikimiz olarak göründü. Aslen ise dost görünen düşmandı her zaman. Dikkat edersek kendilerinin hasta Osmanlı dedikleri zamanlarda ve Cumhuriyet’in kuruluşundan bu zamana kadar hep bizle beraber göründü. Lakin bizim güçlü olduğumuz dönemlerde hiçbir zaman dostumuz olarak bizim yanımızda olmadı. 

Avrupa'nın en büyük kâbusu, bizim var olan potansiyelimizi bir gün fark etmemiz olacaktı. Bunu çok iyi biliyorlardı. Şimdi ise biz potansiyelimiz ve neleri yapabileceklerimizin farkına vardık ya.. İşte tüm telaş bu yüzdendir. AB’nin etekleri tutuştu.  Hem de öyle bir tutuştu ki savundukları demokrasi, yaşam hakkı ve düşünce özgürlüğü ve inanç özgürlüğü, ne varsa hepsinin üstünden silindir gibi geçtiler.  Gerçek yüzlerini bizlere net olarak gösterdiler.  Bunların bu çirkin ama gerçek yüzlerini bizlere Sayın Erdoğan ve ekibi gösterdi. Dünyada demokrasi ve özgürlüğün olmadığını ve bu Avrupa'nın bu değerlerin savunucusu değil kullanıcısı olduğunu göremeyenler de görmüş oldular. Gerçek adalet ecdadın yaptığı gibi ancak Hakka gerçek kul olanların ve Hakkı savunanların yönettiği bir Dünyada mümkün olacaktır. 

AB ve başta Hollanda, Türkiye’de yaşanacak ve sonucu Evet olacak bir Halkoylamasını etkilemek için elinden gelen çirkinliği yapmıştır. Demokrasi ve insan haklarını ayaklar altına alarak diplomatik bir intihar gerçekleştirmiştir. Satın bakanımızın nezdinde yapılan aslında Türk milletine ve devletine yapılmıştır.

Artık bir olma, iri olma, diri olma, kardeş olma güçlü bir TÜRKİYE olma söylemlerinin anlamı en iyi şekilde anlaşılmıştır. Tüm AB ve dünya bilmelidir ki Türkiye tüm sorunlarının üstesinden gelebilecek iradede olduğunu 16 Nisanda Evet oylarının çıkmasıyla bir kez daha gösterecektir. "

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.