HOTAR'DAN GENÇLERLE TAM GÜN MESAİ

HOTAR'DAN GENÇLERLE TAM GÜN MESAİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Sayın Prof. Dr. Nükhet HOTAR yoğun referandum çalışmalarına İzmir'de devam ediyor. Referanduma son iki gün kala sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar gençlerle bir araya geldi.

Başta Karabağlar ve Buca olmak üzere üniversite öğrencilerini ziyaret eden Hotar: “Gençlerimiz ile her zaman bir aradayız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize her zaman güveniyoruz.” Dedi. Gençlerin Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemini anlatan Hotar: "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile 16 Nisan akşamı ülkenin yönetimini gerçek sahibi olan millete teslim edeceğiz. Milletimizin her sorunu ile 15 yıldır AK Parti ailesi olarak birebir ilgileniyor ve sorunlarını teker teker çözüyoruz. Artık istikrarlı bir ülkeye kavuşmak için gençlerimizin istikbali ve ülkemizin istiklali için Evet diyeceğiz." Dedi

 Öğrencileri ziyaret ederken evlerine davet eden İzmirli vatandaşları da ziyaret eden Hotar: "İzmir'de ve tüm Türkiye’de milletimiz ülkesinin bekası için 16 Nisanda evet vermeye hazırlanıyor. Vatandaşlarımız yükselerek güçlenen Türkiye için hazırlanıyor." Dedi.

 Programına Konak Meydanında İzmir Gençlik Kolları tarafından kurulan "Kararımız Net Oyumuz Evet" standını ziyaret eden Hotar: "işte burada en büyük örneğini görüyoruz ki 18-25 yaş arası milletvekili olur mu diyenlere en güzel cevabı veriyor. Gençlerimiz kendisini kimin önemsediğini kimin sen oy ver gerisini boş ver diyenleri iyi biliyor. Gençlerimizin enerjisi çok yüksek, dinamik ve bilişim cağını çok iyi biliyorlar. Biz onlara fazlasıyla güveniyoruz." Dedi. Standa gelen ve konak meydanında bulunan kararsız vatandaşların Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili sorularını da yanıtlayan Hotar gençlerle hatıra fotoğrafı çektirerek programını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.