HÜDA PAR'dan kadınların çalışmasına ilişkin açıklama

HÜDA PAR'dan kadınların çalışmasına ilişkin açıklama

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, “Kadın sırf geçimini sağlamak zorunda olduğu için çalışmasın. Çalışmak zorunda bırakılmasın. Çünkü kadın narindir naziktir, bizim söylediğimiz bu" dedi.

Hizbullah'la yakınlığı bilinen ve her fırsatta kadınları hedef alan açıklamalarda bulunan HÜDA PAR'ın hedefi yine 'kadın' oldu.

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, kadınları 'narin ve nazik' diye niteleyerek çalışmak zorunda olmaması gerektiğini ileri sürdü.

Ramanlı, şöyle konuştu:

"Kadınlar da eğitim, siyaset, ticaret ve içtimaı alanlarda etkin olmalı. Biz bunu savunuyoruz. Sadece dediğimiz şey şudur; kadınlara eziyet etmeyelim bunu yaparken. Kadınlar daha tehlikeli işlerde çalıştırılmaya zorlanmasın. Ve kadın sırf geçimini sağlamak zorunda olduğu için çalışmasın. İdeali, formasyonu varsa bunu toplumla paylaşmak istiyorsa ve kendisi çalışmak istiyorsa çalışsın. Ama çalışmak zorunda bırakılmasın. Çünkü kadın narindir naziktir, bizim söylediğimiz bu. Bizim sözlerimizi çarpıta çarpıta kadın düşmanlığına evirdiler.” (Kısa Dalga)

20230525-twitter-serkan-ramanli.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.