HUDER’den İftar Sofrası !

HUDER’den İftar Sofrası !

Hukuki Araştırmalar Derneği İzmir Şubesi, geleneksel hale getirdiği iftar sofrasının ikincisini düzenledi. Hukukçu, siyasetçi ve akademisyenleri buluşturan iftar sofrasının duasını, HUDER Genel Başkanı Avukat Hüseyin Kaya yaptı.

 

Hukuki Araştırmalar Derneği kısa adı HUDER’in İzmir Şubesi, ramazan ayının son günlerinde iftar sofrası düzenledi. Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği ve her yıl düzleneyerek geleneksel hale getirmeyi amaçlayan HUDER’in ikinci iftar sofrasına Huder Kurucu Üyesi, İzmir AK parti milletvekili Avukat Kerem Ali Sürekli, 24. Dönem AK Parti İzmir milletvekili ve Huder kurucu üyesi Avukat Ali Aşlık. Ak Parti İzmir milletvekili Necip Kalkan, HUDER Türkiye Genel Başkanı Avukat Hüseyin Kaya,  ASKON İzmir Şube Başkanı Avukat Şerafettin Gücü, Boğaziçi Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Erdoğan, AK Parti Bayraklı ilçe başkanı, Huder Yönetim kurulu üyesi Avukat Özgür HIZAL Başkanımıza, Bornova İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Koray Toprak, Bornova İlçe Müdürü Kadir Kadıoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Avukat Bayram Sakartepe, yüksek yargı hakimleri, savcılar, belediye meclis üyeleri , Huder Türkiye Başkanvekilleri Avukat İbrahim GÜL ve Avukat Anber Yıldız, Denizli Huder Başkanımız, Avukat Halil İbrahim katıldı.İftar sofrasının duasını HUDER Genel Başkanı Avukat Hüseyin Kaya yaptıktan ve iftar açıldıktan sonra konuşma yapan Huder Genel Başkan Yardımcısı ve Huder İzmir Şube Başkanı Avukat Abdulvahap Karakuş, HUDER hukukçuları olarak her zaman ve her yerde adaleti savunduklarını, adaletsiz olan hiçbir şeyi savunmadıklarını belirterek başladığı konuşmasının sonunda, adaletin savunulacağı yerin sokaklar olmadığını, mahkemeler olduğunu belirterek Türkiye  gündemindeki adalet tartışmalarına notka koydu.Düşmanın Anadolu topraklarından döküldüğü son nokta olan İzmir’de, o denizin kıyısında bulunmanın kendisine ayrı bir heyecan ve duygu yüklediğini belirten HUDER Genel Başkanı Avukat Hüseyin Kaya,  Hukuki Araştırmalar Derneği’nin ne oldu, ne olacak denilen bir süreçten çıkarak Türkiye genelinde 81 il de örgütlenmesini  tamamlayan aktifliğini en üst düzeye çıkaran bir dernek olmayı başardığını belirtti. Avukat Kaya, HUDER İzmir Şubesi’nin bütün örgüt yapıları içinde çalışması, faaliyeti ve örgütlenmesiyle örnek bir  şube olduğunu belirterek, “İftar sofrasını düzenleyen ve emeği geçen başka Huder İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Abdulvahap  Karakuş  olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Burada, böyle bir organizasyon içinde olmak benim için onur ve gurur oldu. Her zaman örgütlü faaliyet farkını göstene İzmir Şubemizin bu çalışmalarınızın eminim diğer örgütlerimizi tarafından da yakından takip ediliyor ve örnek alınıyordur. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin” dedi.

HUDER Kurucu üyesi, AK Parti İzmir Milletvekili Avukat Kerem Ali Sürekli ise konuşmasında,  adaletin sokakta değil mahkemelerde araması gerektiğini, 15 Temmuz’da 249 demokrasi şehiti vererek ülkenin yoluna devam ettiğini ve bu milletin gerekirse 249 bin şehit daha vererek yoluna devam edeceğini söyledi. Avukat Sürekli, meslektaşı olan avukatlar için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hukukçu milletvekilleriyle birlikte yaptıkları çalışmaları anlatıp, özellikle Huder’in girişimiyle yeşil pasaport konusunu çözmeye çalıştıklarını, şu aralarda avukatlara yeni ufuklar açacak olan arabulucuk konusunda büyük adımlar atıldığını ve atalacağının müjdesini verdi.

unnamed-(5)-101.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.