HUDER’den Müzik Şöleni

HUDER’den Müzik Şöleni

Hukuki Araştırmalar Derneği İzmir Şubesi üyesi avukatlar, ilkini bu yıl gerçekleştirilen Müzik Şöleni’nde biraraya geldiler. Huderli Avukatlar, Urfa’nın yöresel sanatçıları Siye Biye’nin müzik ziyafetinde eğlendiler.

 

Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) İzmir Şubesi, ilkini bu yıl olmak üzere, her yıl baharın gelişinde müzik şöleni düzenleme kararı aldı. Huder üyesi avukatlar, Urfa’nın yöresel sanatçılarının oluşturduğu Siye Biye gurubunun sahne aldığı gecede bir araya geldiler. Çiğköfte yiyen, mırra içen Huderli avukatlar, müzik gecesinde değişik yörelerin oyunlarını oynayarak, halaylar çekerek eğlendiler.

huder.jpg

Huder İzmir Şubesi Başkanı Abdulvahap Karakuş, üyelerinin hukuk içinde yoğun bir kış dönemi geçirdiğini ve bu yoğunluğu yaza girmeden, baharın doğadaki canlanmasına eşlik ederek hukukçular olarak bizde yeni bır canlılık kamak için düzenlemeye karar verdiklerini belirtti. Gecenin açılış konuşmasını yapan başkan Avukat Karakuş, “Tüm üyelerden bugün en çoşkulu şekilde eğlenmelerini diliyorum. Arkadaşlarımızın özveriyle hazırlanan bu müzik şöleninin hepimize keyif vermesini diyorum” dedi. Huderli avukatlar, çifköftenin yapıldığı sahnede Siye Biye gurubunun zaman zaman sazlı ve sözlü müziğine eşlik ettiler, zaman zaman yerlerinde oturamayıp sahneye atılarak oynadılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.