HUDER'den öğrencilere kariyer günleri

HUDER'den öğrencilere kariyer günleri

Hukuki Araştırmalar Derneği İzmir Şubesi, üniversitelerin hukuk fakültelerinde okuyan öğrenciler için Kariyer Günleri düzenlemeye başladı. Mesleğinde deneyimli avukatları, öğrencilerle bir araya geldiler.

 

Hukuki Araştırmalar Derneği İzmir Şubesi, üniversitelerin  hukuk fakültelerinde okuyan öğrenciler için 'Kariyer Günleri' düzenlemeye başladı. Hukuk alanında deneyimli avukatların konuk olarak katıldığı 'Kariyer Günleri'nde,  geleceğin avukat, hakim ve savcısı olacak hukuk fakültesi öğrencilerine hukukun değişik alanlarıyla ilgili bilgi ve deneyimlerin paylaşması gerçekleştirilmeye başlandı.

Hukuki Araştırmalar Derneği İzmir Şubesi Başkanı Avukat Abdulvahap  Karakuş, öğrencilerin hukuk fakültelerinde öğrendiklerine ek olarak,  onların bilgilerini pekiştirmek ve pratikte bilgilerini arttırmak için 'Kariyer Günleri'ni  düzenlediklerin belirterek, "Hukukta bilgi kadar tecrübe ve deneyimde önemli. Alanında yetkin ve etkin bir duruma gelmiş avukat arkadaşlarımızı konuk ederek,  onların deneyim dolu bilgilerini öğrencilerimize aktararak, onların yaşayan hukukun içine sokmaya çalışıyoruz" dedi.

'Kariyer Günleri'nin ilk gününde hukuk fakültesi öğrencileri yoğun ilgi gösterirken, ilk gün Avukat Çağatay Korhan  Tokgaz ve Avukat Fatih Karamercen, bilgilerini ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.