Hüseyin Eroğlu'ndan transfer açıklaması!

Hüseyin Eroğlu'ndan transfer açıklaması!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, cumartesi günü Bornova Stadı'nda İstanbulspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde yapılan çalışmada oyuncular ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi.

HÜSEYİN EROĞLU: ARALIK AYINDA TRANSFER SÜRECİ KOLAY İŞLEMİYOR

Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmanın ardından Altınordu TV'ye açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, ikinci yarıya iyi başlangıç yapamadıklarını hatırlatarak, "Son iki maçta iki mağlubiyet aldık. Aslında iki maçın belli bölümlerinde iyi oynadık, skor anlamında öne geçtik fakat kırılma anlarında basit goller yiyince sahadan mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldık. Daha çok çalışıp, daha az hata yapmamız gerekiyor. Oyunun kontrolünün elimizde olması gerekiyor" dedi.

a61i5466.jpg

Sakat futbolcular ve transferlerin takıma katılmasından sonra daha da iyi bir takım olacaklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Transfer yapmak için oyuncu almayacağız. Bize yararı olacak 3 oyuncuyu takımımıza katkı sağlayacak oyuncular almak istiyoruz. Bunlar da gelince daha güçlü bir takım olacağız"

Hüseyin Eroğlu, İstanbulspor maçı hakkında şunları kaydetti: "Bir an önce maçlarımızı kazanıp ligin alt sıralarından yukarılara doğru tırmanmak için sahamızda oynayacağımız İstanbulspor maçını kazanmak istiyoruz. Biz kazandıktan sonra diğer rakiplerin ne yaptığının önemi yok."

ALTINORDU'YA SEVİNDİRİCİ HABER

Kırmızı-lacivertli takımda, sakatlıkları geçen Ahmet İlhan Özek ve Kürşad Sürmeli takımla birlikte çalışmalara başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.