Huzur Evine Enerji Dolu Ziyaret

Huzur Evine Enerji Dolu Ziyaret

ADM Elektrik Dağıtım; Aydın, Denizli ve Muğla illerine sağladığı elektrik dağıtım hizmetinde kesintisiz ve kaliteli enerji hedefiyle yatırım çalışmalarını yoğunlaştırırken, sosyal ve kültürel projeler ile hayatı aydınlatmaya devam ediyor.

 

18 – 24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Denizli Huzur Evi’ni ziyaret eden ADM Elektrik Dağıtım çalışanları, huzur evi sakinleri ile bir araya geldi. Keyifli bir atmosfer içinde süren ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getiren Denizli Huzur Evi Müdürü Osman Başol, şirket çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Ziyaret hakkında bilgi veren ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Bülent Yüksel, “Kurum kültürümüzün yansıması olarak hayatın içinden sosyal ve kültürel projeler üretmeye, hayatı paylaşmaya ve desteklemeye devam ediyoruz. İnsan hayatı her döneminde kendine özgü güzellikleriyle değerlidir. Yaşlanma ise doğal bir süreçtir. Hayat tecrübeleri ile bizlere ışık olacak kıymetli büyüklerimiz ile bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Onlar sadece özel günlerde değil, bizim daima kalbimizdeler. Farklı projeler ile yeniden bir araya gelmeyi istiyoruz. Güzel bir farkındalık örneği sergileyen çalışma arkadaşlarıma, misafirperverliklerinden dolayı başta Değerli Huzur Evi Müdürümüz Osman Başol’a ve saygı değer Huzur Evi sakinlerine teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.