İESOB'den Büyükşehir'e tam kadro ziyaret

İESOB'den Büyükşehir'e tam kadro ziyaret

İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (İESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu'nun öncülüğündeki yeni yönetim, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Aziz Kocaoğlu, "tam kadro" gelen İESOB yönetimini kutlayarak esnaf ve sanatkara desteklerini sürdüreceklerini ve her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi. Seçim sonuçlarının hem iş dünyası hem de İzmir ve ülke için hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı, "Esnaf teşkilatı, bu ülkenin temel taşlarından birisi. Sizin güçlü olmanız, bir olmanız, diri olmanız, hepimiz için çok önemli. Mahallelerdeki esnaf kardeşlerimiz dostumuzdur, ağabeyimizdir; zaman zaman dertleştiğimiz arkadaşımızdır. Güvendiğimiz, evimizin ana htarını teslim ettiğimiz dürüst insanlardır. O yüzden tüm hemşehrilerime, alışverişlerini mahalle esnafından yapmaları konusunda  bir kez daha çağrıda bulunuyorum" şeklinde konuştu.

İzmirli esnaf temsilcileri adına konuşan Zekeriya Mutlu ise “Esnaf ve sanatkarların sorunlarına her daim el attınız. Bundan sonra da el birliğiyle ve sizin desteklerinizle yolumuza devam edeceğiz. Hem İzmir’deki hem de ülkemizdeki vatandaşlarımıza hizmet etmek için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz” dedi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.