İGC'den Aydınlık Gazetesi'ne kutlama ziyareti

İGC'den Aydınlık Gazetesi'ne kutlama ziyareti

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Misket Dikmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dilek Gappi ve Murat Attila, Aydınlık Gazetesi'ni ziyaret ederek İzmir Temsilcisi Fikret Akfırat ve gazete çalışanlarıyla görüştü.

Aydınlık Gazetesi'nin yayın hayatına başlayan Ege Bölge eki'nin İzmir için çok önemli olduğunu belirten Dikmen, “Salı günleri yayınlanacak olan Ege ekinizi kutluyorum. Türkiye'nin neredeyse her yerinde gazeteler kapınırken, yayınlar azalırken gazetenizin bu hamlesini takdirle karşılıyorum. İlk olarak haftada bir yayınlacak bu bölge ekinin ilerleyen zamanda her gün çıkmasını diliyorum. Bu şekilde kentimizde ve bölgemizde gazetecilerin istihdami konusunda da ilerleme kaydedebiliriz” dedi.

Aydınlık Gazetesi İzmir Temsilcisi Fikret Akfırat da, gazete olarak Ege bölgesine büyük önem verdiklerini bu kapsamda incelemelerin ardından Ege ekinin geçen Salı günü ilk kez çıktığını vurguladı. Dönüşlerden hoşnut olduklarını da kaydeden Akfırat, “Bölge ekinin gazetemizin satışlarına katkı sağlamasını umut ediyoruz. Bu kapsamda ekibimizle titizlikle çalışıyoruz. Bir ay içinde İzmir'de kendi matbaamızı da kuruyoruz. Aydınlık Gazetesi'nin yanında farklı yayınları da kaliteli şekilde basabileceğiz. Ziyaretlerinden ötürü İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen ve Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.