İKÇÜ gençlerinden miniklere dost eli

İKÇÜ gençlerinden miniklere dost eli

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Topluluğu anlamlı bir yardım kampanyasına imza attı.

Sağlık,Kültür ve Spor Dairesi çatısında Türk Kızılayı Konak Şubesi desteği ile açılan, maddi durumu iyi olmayan gençlerin ücretsiz olarak giyim eşyası edinebildiği Sosyal Market bu kez ilkokul öğrencilerinin yüzlerini güldürdü.Market'e Kızılay tarafından bağışlanan çocuk giysileri ve onlarca oyuncak, Toplumsal Duyarlılık Öğrencileri tarafından düzenlenen organizasyonla, Tüpraş Mahmut Esat Bozkurt İlkokulu’na hediye edildi. Okul yönetimince karşılanan İKÇÜ'nün duyarlı gençleri, hediyeleri okula taşıyarak kendilerini bekleyen miniklere oyuncak hediye etti.

 Okul Müdürü Fırat Kanhan  tarafından ağırlanan İKÇÜ'lü gençler ile Toplumsal Duyarlılık Topluluğu Akademik Danışmanı Uzm.Fatma Değirmenci , İKÇÜ SKS Şube Müdürü Servet Kankaya, Türk Kızılay'ı Konak Şubesi Gönüllüleri Sinem Orman ile Adnan Akalın;  gelecek eğitim ve öğretim yılı için düzenlenebilecek faaliyetleri görüştü.

İKÇÜ'nün duyarlı gençlerince organize edilen bu anlamlı destek için İKÇÜ'ye, Kızılay'a  teşekkür eden Okul Müdürü Fırat Kanhan, okul aile birliği ve rehber öğretmenlerin gözetiminde bağışlanan giysi ve oyuncakların ihtiyaç sahibi miniklere ve ailelerine ulaştırılacağını kaydetti.

 “İKÇÜ'lü gençlerden gelen bu dost el bizleri çok mutlu etti”

 İlköğretim öğrencileri için İKÇÜ öğrencilerinin rol model olduğunu vurgulayan Müdür Kanhan,  " İKÇÜ'den gelen bu dost el bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımız için üniversiteli büyüklerinden gelen bu desteğin anlamı çok büyük. Bundan sonraki süreçte kendileriyle çok daha güzel etkinliklere imza atmaktan mutluluk duyarız" diye konuştu.

 “Sırada kütüphane var”

 İKÇÜ'lü gençler de ilk etapta, kendi imkanlarıyla toplayacakları kitaplarla okulda bir kütüphane kurmak istediklerini ayrıca okulda eğitici aktiviteler düzenleme düşüncesinde olduklarını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.