İlçe yönetimleri Başkan Uysal’ı ziyaret etti

İlçe yönetimleri Başkan Uysal’ı ziyaret etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kongre süreci sona eren partisinin Kepez ve Elmalı ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya geldi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden genel başkanlığa seçildiği kurultayla kongreler sürecinin tamamlayan CHP’de Kepez ve Elmalı ilçe başkanları ve yöneticileri Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti.


İlk olarak CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleriyle biraraya gelen Başkan Uysal, partisinin Kepez’de oluşan yeni yönetimine başarı dileklerini iletti. Yönetimin her alanda deneyimli isimlerden oluştuğuna dikkat çeken Başkan Uysal, “Bundan sonrası peşi sıra seçimler yaşayacağız bir dönem olacak. Bu sürecin ağırlığına uygun bir çalışma dönemi olacaktır” diye konuştu.


Elmalı’da yeniden görev alan Şakir Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleriyle de biraraya gelen Başkan Uysal, Muratpaşa’da sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en iyi örneklerinden birini hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi. Başkan Uysal,  partisinin Elmalı yönetimine Muratpaşa’da yapılan hizmetler ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.  
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.