İLYAS YALÇINTAŞ OMURİLİK FELÇLİLERİ İÇİN SAHNEYE ÇIKTI

İLYAS YALÇINTAŞ OMURİLİK FELÇLİLERİ İÇİN SAHNEYE ÇIKTI

İLYAS YALÇINTAŞ'TAN MUHTEŞEM KONSER

Pop müziğin yıldızı İlyas Yalçıntaş, önceki akşam Omurilik Felçlileri Derneği yararına Bakırköy Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde sahneye çıktı. Büyük ilgi gören konserde en sevilen şarkılarını seslendiren İlyas Yalçıntaş, kendisini şöhrete ulaştıran 'İncir' şarkısını yoğun istek üzerine 3 kez seslendirdi. 

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yalçıntaş, "Benim için çok önemli bir gece. Buradan elde edilecek gelir, omurilik felçlilerine aktarılacak. Bu nedenle çok mutluyum. Çok güzel bir atmosfer çok, çok keyifli bir gece" dedi. 

Yeni projelerinden de bahseden İlyas Yalçıntaş, "Önümüzdeki hafta yeni şarkım çıkıyor. Klip çekimi yapacağız ve ardından sevenlerimle buluşacak. Elektronik alt yapısını olan bomba gibi bir şarkı geliyor. İmza günleri ve konserler yoğun bir şekilde devam edecek" diye konuştu. 

2 saat süren konserde İlyas Yalçıntaş'a İncir şarkısında omurilik felçli dansçılar ve manken Ebru Şallı da danslarıyla eşlik etti. İlyas Yalçıntaş'a gecenin sonunda teşekkür plaketi takdim edildi. 

Geceden elde edilen gelir, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi engelliler için kurulan Hüsnü Ayık Bakım Merkezi'ne bağışlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.