İNECİK'TE MASALLAR BULUŞUYOR

İNECİK'TE MASALLAR BULUŞUYOR

Karaburun İnecik Mahallesi de kurulu bulunan Zeytin Okulu, 23- 24 Aralık tarihlerinde "Zeytince Masallar Buluşması" etkinliğini gerçekleştirecek.

Karaburun İnecik Mahallesi de kurulu bulunan Zeytin Okulu, 23- 24 Aralık tarihlerinde "Zeytince Masallar Buluşması" etkinliğini gerçekleştirecek. İlk kez düzenlenen etkinlikte İnecik Mahallesi yerel masalcıları Mehmet Tunçer ve Halide Derya'nın dışında 8 masalcı yer alıyor. İki gün boyunca gündüz ve gece devam edecek etkinliğe katılacak diğer masal anlatıcılarının isimleri şöyle; Aslı Güngörer, Ayşıl Tokcan, Ferhat Budak, Günnur Başar, Argın Kubin, Selin Arıcalı, Özge Sönmezcan, Asuman Memen.

Masalları seven, masalları merak eden herkesin katılımına açık düzenlenen etkinliğin katılım koşulları www.zeytinokulu.net adresinden öğrenilebilir. Masallar buluşması etkinliği hakkında bilgi veren  Zeytin Okulu gönüllülerinden Naime Sürenkök şunları söyledi; "Zeytin Okulu bir ortak düşler projesi. Amacımız zeytinin dilini, bildiğini insanlarla paylaşmak; zeytin üreticilerine, bölgede yaşayan tüm insanlara, yaşamlarını ve üretimlerini kolaylaştıracak, daha yaşanılası bir dünya amacına hizmet edecek çalışmaları birlikte gerçekleştirmek. Masallar buluşması da, masalcılarla ortak bir düşümüzün hayata geçirilmesi olacak. Bu kez insanları masallardan kendilerine bakmaya çağırıyoruz. Masalların taşıdığı umudu, adaleti, sınırsız düşleri ve mutlu sonları yaşantılarımıza katabilmek için birlikte masal dinlemeye ve anlatmaya çağırıyoruz herkesi’’.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.