INNA’ DAN YENİ BİR SİNGLE “NİRVANA” YAYINLANDI

INNA’ DAN YENİ BİR SİNGLE “NİRVANA” YAYINLANDI

INNA, 11 Aralık’ta çıkaracağı yeni albümünün ismini taşıyan çıkış şarkısı “Nirvana’nın klibini geçtiğimiz gün youtube kanalında yayınladı.

NİRVANA Klibini, Romanya’da, yönetmen Bogdan Paun ve Alexandru Muresan NCM creative tarafından çekildi. INNA bu klipte özel kostümleri ve özel makyajı ile dikkati çekiyor.


Nirvana şarkısını İnna, Thomas Troelsen ile birlikte yazdı. Thomas Troelsen, bugüne kadar Pitbull, Flo Rida, Justin Bieber, David Guetta, Nile Rodgers, Robin Thicke, Charlie Puth, Chris Brown, Robin Schulz, Akon, Meghan Trainor gibi isimlerle çalıştı ve çalışmaya devam ediyor.


Bu yaz hit şarkıları “GİMME GİMME” VE “RULETA” ile Türkiye’de de gündemde olan INNA, “NİRVANA” şarkısında prodüktör olarak yine MARCO & SEBA VE DAVİD CİENTE ile birlikte çalıştılar.


İNNA yeni şarkısı için:“Şarkıyı gerçekten çok sevdim, enerjik, bana müthiş yeni hisler veren bir şarkı. Umarım siz de eğlenirsiniz. Albümde çok yetenekli ve değerli insanlar ile çalıştım bir an önce çıksın ve dinleyelim, çok heyecanlıyım.” 


INNA, TÜRKİYE’deki hayranlarına: “Türkiye’de bana bu kadar nazik davrandıkları için herkese çok teşekkür ederim. Aşk ve Barış la dolu bir Türkiye’yi 2018’de de görmek istiyorum.” dedi.


Global Records tarafında üretilen, 11 Aralık’ta çıkaracak olan, NİRVANA adlı albümünde INNA’nın “Ruleta” “Gimme Gimme” gibi hit olan şarkılarının dışında yeni şarkıları da yeralıyor. Ve yeni şarkılara çekilecek olan klipler, önümüzdeki günlerde youtube kanalında yayınlanacak.


Bu yıl , INNA nın çıkartıgı 2 single ; “Gimme Gimme” and “Ruleta”, her biri 105 000 000 ve 120 000 000 kez izlendi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.