İnstagram'da İkinci Hesap Nasıl Eklenir?

İnstagram'da İkinci Hesap Nasıl Eklenir?

Dünya üzerinde en popüler olan, en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında ilk sıralara koyabileceğimiz İnstagram uygulaması, gün geçtikçe kullanıcılarını katlamayı sürdürüyor.

Sosyal medya fotoğrafçılığının bugünkü aşamaya gelmesinde en önemli rolün İnstagram uygulamasının olduğunu söylemek yanlış olmaz sanırım. Diğer sosyal medya uygulamalarının aksine İnstagram, gün içerisinde en çok kullandığımız, ilgi alanlarına göre bir konsept yaratmış profilleri takip etmemize, yeni insanlarla tanışmamıza, 2015 yılı sonrasında ise çeşitli profillerden alışveriş yapmamıza olanak sağlayan bir uygulamadır.
 

Fenomen Hesaplar ve Reklam Gelirleri
 

Çoğu insanın bildiği gibi sosyal medyada kısa zamanda fenomen olan, takipçi sayılarında çığır açan hesaplar bulunmaktadır. Bu kullanıcılar ise zaman içerisinde reklamını yaptıkları çeşitli işletmelerden reklam ve sponsorluk adı altında belirli ücretler kazanabiliyorlar. Çektikleri videolar, paylaştıkları yaratıcı fotoğraflar sayesinde ünlenen bazı kullanıcıların bu uygulama sayesinde ciddi gelirler elde ederek, ünlü diye tabir edebileceğimiz ülke içerisinde pek çok insanın tanıdığı yüzler haline gelmektedir. Durum böyle olunca standart hesaplarının yanına yeni bir hesap daha açarak iki hesap yönetmek isteyen kullanıcılar da zaman içerisinde artmaya başlamıştır. Ancak iki profil arasında geçiş yaparken zorlanan kullanıcılar için son güncellemeler ile bu sorun aşılmış görünüyor.
 

İnstagram'da Aynı Anda İki Hesap Kullanabilir miyim?
 

İnstagram uygulaması üzerinden aynı anda iki hesap yönetmek ve oturum açmak çok kolay. Yapılan son güncellemelerle bu işlemi yapmak yaklaşık olarak 2 dakika sürmektedir. Çoklu kullanıcılar için yapılan güncelleme, kullanıcıların yüzünü güldürmüş gibi görünüyor. Zira bu güncelleme sonrasında çoklu hesap sayısında artış olduğu gözlenmektedir. Uygulama içerisinden ayarlar kısmına girildiğinde sayfanın en altında bulunan "Hesap Ekle" kısmına tıklayarak ikinci bir hesabın açılacağı yeni bir sayfaya yönlendirilerek hesap açabilirsiniz.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.