Instagram'daki kişilerinizi artık Messenger'a...

Instagram'daki kişilerinizi artık Messenger'a...

Facebook ve Instagram, Instagram kişilerinizi daha kolay bir şekilde Messenger’a aktarabileceğiniz bir sistem üzerinde çalışmaya hızla devam ediyor.

Instagram ve Facebook’un birleşmesinin ardından kullanılmaya başlanan Instagram gönderilerini otomatik olarak Facebook’ta paylaşma ve Instagram’a Facebook yoluyla direkt giriş özellikleri hayata geçirilmişti. Bunlara ek olarak artık Instagram kişilerinizi Messenger’a senkronize etmekte kolaylaşacak.  

Messenger uygulamasındayken, kişiler sekmesinden “Instagram’a bağlan” seçeneğine tıkladıktan sonra Instagram kişi listenize Messenger uygulaması üzerinden erişebileceksiniz ve Instagram kişilerinizle bu uygulama üzerinden mesajlaşabileceksiniz. Ayrıca eğer yeni bir kullanıcı iseniz, Instagram kişilerinizi Messenger’a aktarma işlemini ilk üyelik sırasında gerçekleştirmekte mümkün.

fft16_mf10371595.jpeg
Instagram Direkt Mesaj uygulamasının günümüzde çok fazla kullanılmasını göz önünde bulundurunca (Eylül rakamlarına göre 375 milyon kişi) Messenger’la arasındaki bu bağlantının kurulması, Facebook’un kullanıcılarını kendi ekosisteminde tutması ve daha büyük bir sosyal ağ kurması açısından mantıklı bir hareket olduğu düşünülebilir. 

Facebook ve Instagram’dan henüz kesin bir açıklama gelmedi fakat anlaşıldığı üzere bu özellikle ilgili deneme çalışmalarına yakın zamanda başlandı.

Kaynak: Milliyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.