iPhone X Etkinliğinden Akılda Kalan Önemli Gelişmeler!

iPhone X Etkinliğinden Akılda Kalan Önemli Gelişmeler!

Geçtiğimiz Eylül ayında kullanıcılarının merakla beklediği İphone X'i tanıtan Apple, bu modelin yanı sıra iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ı da kullanıcılarına tanıtımını gerçekleştirdi.

Sonbahara girilmişken takipçilerinin ve merakla bekleyenlerin içini ısıtan modeller ve renk seçenekleri ile Apple, 2018 yılında da çok konuşulacak gibi görünüyor. Yeni ekran teknolojileri, yüz tarama teknolojisi ve yeni tasarımıyla kullanıcılara tanıtılan yeni iPhone'ların satış rakamlarının ne kadar olacağını şu an için tahmin etmek zor. Önceki modellerine göre daha güçlü işlemciler, gelişmiş özellikler, artan kamera performansı, uzun ve dayanıklı pil ömrü, malzeme kalitesi ve dayanıklılığı konusunda fark yaratan modeller tanıtıldı.
 

İphone X
 

İphone X kullanıcıları yeni telefonlarının kilitlerini yüz tanıma sistemi ile açabilecekler. A11 işlemcili yeni iPhone, hızlı ve kablosuz şarj seçenekleri ile mobil cihaz kullanıcılarının iştahını kabarttı. Kameralarda bulunan optik sabitleme ve 12 megapiksellik çözünürlüğü ile fotoğraf tutkunlarına müjde verdi. Yine bu modelle birlikte önemi artan portre modunu ise ön kamera ile kullanma imkanı bulabilecek olan kullanıcıların tercihlerini iPhone X'ten yana kullanıp kullanmayacakları merak konusu. Batarya ve pil ömrü konusunda net bir açıklama olmamasına karşın bu modelin kullanıcıların isteklerini rahatlıkla karşılayabileceği görülmektedir. Uzay girişi ve gümüş renk seçenekleri ile birlikte satışa sunulan iPhone X'in önümüzdeki günlerde tam performans durumu kullanıcılar tarafından çeşitli internet sitelerinde paylaşılacaktır.
 

İphone 8 ve 8 Plus
 

Apple, 8 ve 8 Plus modelleri ile birlikte "S" serilerine son vermiş gibi görünüyor. Cep telefonu ve akıllı cihaz kullanıcıları tarafından Eylül 2017 itibari ile iPhone 7'nin devamı olarak 7s ve 7s Plus modellerini bekleyen kullanıcılar, yeni modelin "S" serilerini atlayarak "8" adı ile çıkması ile şaşkınlığa uğradılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.