iPhone'da o modu hack’leyen uygulama!

iPhone'da o modu hack’leyen uygulama!

iPhone X, iPhone 8 Plus ve iPhone 7 Plus gibi çift kamera özelliğine sahip akıllı telefon sahiplerinin oldukça ilgisini çekecek olan, iPhone portre modu hack etme yeteneğine sahip uygulama ile oldukça farklı fotoğraflar elde etmeniz mümkün.

iPhone portre modu hack uygulaması Apollo!
 

App Store üzerinde 8,99 TL ücret karşılığında indirebileceğiniz Apollo adlı iOS uygulaması fotoğraflara bambaşka bir boyut katıyor. Hatta daha baştan açıkça söyleyebiliriz ki çift lens kamerası bulunan bir iPhone modeli sahibiyseniz uygulamadan kesinlikle memnun kalacaksınız.

Indice Limited tarafından geliştirilen uygulama, Apple çift kamera sistemini hack ederek Portre Modu ile çektiğiniz bir fotoğraf üzerinde harika düzenlemeler yapmanızı sağlıyor. Modun derinlik verisini kullanarak fotoğraflarda fotogerçekçi ışıklandırma için hesaplamalar yapan uygulama, özel bir grafik kartı işlem algoritması kullanıyor.

iPhone portre modu hack
 

Apollo ile portre ortamını gerçek zamanlı olarak aydınlatabiliyorsunuz. Fotoğraf albümünden bir fotoğraf yükleyerek ışık ekleme işlemine hemen başlanabiliyor. Uygulamanın ışığın mesafe, renk, yoğunluk gibi efektlerini gerçekten başarılı bir şekilde hesaplaması gerçekten hayranlık uyandırıyor.

Işık kaynaklarının yönünü değiştirmenin yanı sıra, bu kaynakları eklemek veya çıkartmak da elinizde. Hatta fotoğrafınızdaki bir objenin arkasına ışık kaynağı konumlandırma işlevi de sağlanıyor. Bu sayede haleler veya silüetler üretme olanağı sağlanmış oluyor. Parlaklık ve rengi ayarlamak ile ışık yoğunluğu ve dağılımını ayarlamak da uygulamada sunulanlar arasında.

iOS için Apollo uygulamasını buraya tıklayarak hemen indirebilirsiniz. Yine uygulama ile yapılabilecekleri aşağıda yer alan videolardan görmeniz mümkün.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.