İRANLI ŞAMPİYON İZMİR’E YATIRIM YAPTI

İRANLI ŞAMPİYON İZMİR’E YATIRIM YAPTI

İranlı Vücut Geliştirme Şampiyonu Ehsan Pashaei, Axiom Fitness markası ile ilk spor yatırımını İzmir Megapol Urla Evleri’ne yaptı.

Pashaei, Axiom Fitness markası ile önce İzmir’e ardından da İstanbul’a açacağı şubelerle büyüyecek. İranlı Vücut Geliştirme Şampiyonu Ehsan Pashaei, Axiom Fitness markası ile Türkiye’de oluşturacağı spor salonları zincirinin ilk halkasını Megapol Urla Evleri bünyesinde hizmete açtı.


1985 İran-Tebriz doğumlu olan genç işadamı, aslında bir endüstri mühendisi… 16-17 yaşlarında başladığı sporu vücut geliştirme alanında ilerleten ve İran’da şampiyonluk elde eden Pashaei, diğer yandan da eğitimini sürdürmüş. Tebriz Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği okuyan Pashaei, yüksek lisansını ise Türkiye’de yapmış. Pashaei’nin ilk yatırımı için İzmir’i seçmesi de tesadüf değil. Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisansı’nı İzmir’de tamamlayan Pashaei, “Aslında ben de artık bir İzmirliyim” diyor.


Daha önce Türkiye’de gayrımenkul alanında yatırımlar da yapan Pashaei, yeni yatırım için en çok sevdiği sporu tercih etmiş. İran’da Oxygen Fitness markası ile spor salonları bulunan İranlı işadamı, Türkiye’de bu marka başkası adına tescilli olduğu için Axiom Fitness markasını tercih etmiş.

img_2899.jpg 
YARIM ADANIN EN KALİTELİ SPOR KONSEPTİ
 

Türkiye’de ilk spor merkezi yatırımı için Megapol Urla Evleri’ni tercih ettiğini belirten Pashaei, “Axiom markamızı tescil ettik. Bu ilk şubemiz ancak kısa süre içerisinde devamı gelecek. Önce İzmir’e ardından da İstanbul’a birer şubesini açacağız” dedi. Fitness ve wellness ağırlıklı bir konsepte sahip olduklarını ifade eden Pashaei, “Çeşme Yarımadasındaki en kaliteli spor konseptini burada bir araya getirdik. Dolayısıyla Çeşme ve Urla ile birlikte İzmir’e de hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.


Axiom, aslında bir spor salonundan çok bir spor merkezi… Çok donanımlı bir fitness salonunun yanı sıra burada SPA, masaj, açık kapalı havuz, hamam, sauna, buhar odası da bulunuyor. Axiom Fitness’ın müşterileri aynı zamanda özel bir anlaşma ile Alin’s’in işlettiği Megapol Urla Evleri plajından da ücretsiz yararlanabiliyorlar.

VİP BÖLÜMÜ İLE A PLUS HİZMET
 

Axiom Fitness’ta ailenizle birlikte kapatabileceğiniz VİP bir bölüm de düşünülmüş. Pashaei, VİP bölümü çok önemsediklerini belirterek, “Bizi farklı yapan VİP bölümümüz olacak. Burada da bir kapalı havuz, sauna, buhar odası, hamam bulunuyor. Müşterilerimiz bu bölümü komple kendilerine ve ailelerine rezerve edebiler ve 5 yıldızlı otel kalitesinde hizmet alabilirler” dedi. VİP bölüm ayrıca ‘gelin hamamı’nı özgün ve unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyenlere de hizmet verecek.

ÜLKEMİZE YENİ BİR YATIRIMCI KAZANDIRMAKTAN MUTLUYUZ
 

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir ise Türkiye ekonomisine ve istikrarına çok güvendiğini belirterek, “Bu güveni yabancı yatırımcılarla paylaştığınızda rahatlıkla yatırım yapmaya ikna edebiliyorsunuz. Biz de İranlı genç işadamını yatırımlarıyla Türkiye ekonomisine kazandırmaktan mutluyuz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.