İş dünyası İzmir Mimarlık Merkezi’nde bir araya geliyor

İş dünyası İzmir Mimarlık Merkezi’nde bir araya geliyor

Mimarlar ile iş dünyasının ortak bir platformda buluşmasını sağlayacak olan iş forumu, Platformizmim paydaşlarının katkıları ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi ev sahipliğinde İzmir Mimarlık Merkezi’nde düzenlenecek.

Kenti şekillendiren sektörlerdeki profesyonellerle mesleki ve meslekler arası birlikteliğin sağlanmasına öncülük ederek, değerli paydaşlarla Platformizmim’in temellerini atan ve Platformizmim Hizmet ve Dayanışma Kooperatifi kurucularından Mimar Alp Burkut, toplantının hem iş dünyası hem de mimarları buluşturuyor olmasının önemini vurguladı. Mimar Burkut, “İzmir’deki sivil toplum örgütlerinin, kentin simgesi haline gelecek yapıların belirlenmesi ve söz sahibi olması, iş dünyasının mimari nitelik ve estetikte şehre verebileceği katkılar, Tarihi Kemeraltı Çarşısı, Elektrik Fabrikası, Kentsel Dönüşüm gibi konular ele alınacak.” dedi.
 
İŞ DÜNYASI DA KONUŞACAK
 

Toplantının 1 Mart Perşembe (yarın) günü saat 18:00’de başlayacağını vurgulayan Burkut, “Mimarların iş dünyası ile işbirliği içinde katma değerli üretime geçmesini de yine konularımız arasında olacak. Benim de bir konuşma yapacağım toplantıda Ege Tütün İhracatçıları Birliği Başkanı ve İzmir Ticaret Odası Başkan Adayı Mahmut Özgener, İzmir Serbest Mimarlar Derneği Başkanı Hüseyin Egeli, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İduğ, Ege İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkan Vekili Emre Kızılgüneşler, konuşmacı olacak” ifadelerini kullandı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.