İş Hayatında Daha Verimli Olmak İçin Refleksterapi Size Yardımcı Olabilir!

İş Hayatında Daha Verimli Olmak İçin Refleksterapi Size Yardımcı Olabilir!

Elif Topaloğlu yazdı...

Sevgili Medya Ege Okurları;

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte iş motivasyonumuzda da azalmalar baş göstermeye başladı. İşimizde daha verimli olmak ve daha az stresle daha keyifli çalışmak için de Refleksterapi size yardımcı olabilir. Bu yazımda buna değinmek istedim.

Refleksterapi vücuttaki denge ve uyumun yeniden sağlanmasında ve gerginliğin giderilmesinde faydalıdır. Refleksterapi Uzmanları, derin bir rahatlama durumunu kolaylaştırmaya, duyguları sakinleştirmeye ve sakin bir zihin oluşturmaya yardımcı olduğuna inanıyor. Araştırma çalışmaları bu faydaların çoğunu desteklemektedir.

Pek çok insan seanslarından sonra derin bir rahatlama ve artan enerji hissi tarif eder. Ek olarak, spesifik çalışmalar refleksterapinin ağrı ve kaygıyı azaltabileceğini göstermektedir.

whatsapp-image-2022-04-25-at-14-02-00.jpeg

Refleksterapi, hem diğer tedavileri tamamlayıcı hem de önleyici bir önlem olarak Avrupa ve Asya'da giderek daha popüler hale geliyor. Bir örnek, çeşitli belediyelerin ve şirketlerin 90'ların başından beri refleksterapi uzmanılar istihdam ettiği Danimarka'dır.

Birkaç araştırmaya göre, Danimarka'daki bu uygulama hastalık izni ve devamsızlığın azalmasına (ve işverenler için önemli ekonomik tasarruflara) neden olmuştur. Çalışanlar, stresle ilgili ek sorunlar için refleksterapi uzmanıların yardımını ve hatta rahatlamasını istedikleri koşullarda sürekli olarak tam veya kısmi iyileşme bildirdiler. Bir belediye bölgesinde, çalışanların neredeyse üçte biri, bir refleksterapi uzmanıyla altı seansı tamamladıktan sonra işlerinden daha fazla memnun olduklarını bildirdi.

Herkes farklı tepki verir. Danışanlarımdan bazıları, sağlık durumlarına önemli ölçüde yardımcı olduğunu, diğerleri düzenli refleksoloji seansları alırken durumlarını kontrol altında tutmaya yardımcı olduğunu ve yine de diğerleri, durumlarına yardımcı olmuyor gibi görünse de rahatlatıcı buluyor. Bir müşterinin seanstan sonra "tekrar senkronize" hissettiğini veya "dengeli" hissettiğini söylediğini sık sık duyuyorum.

Hepinize sağlıklı bir hafta dilerim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.