Islak zeminde yalıtım artık daha kolay

Islak zeminde yalıtım artık daha kolay

BTM’nin sektördeki 42 yıllık tecrübesiyle 2012 yılında üretimine başladığı yeni nesil su yalıtım ürünleri pazara zahmetsiz yalıtım yapılabileceğini gösterdi.

Yalıtım sektörünün lider firmalarından BTM; ‘soğuk havalarda yalıtım yapılmaz, işler durur.’ anlayışını BTMSEAL Alfa Hibrit ile değiştirdi. Yeni Nesil Su Yalıtım Malzemesi BTMSEAL Alfa Hibrit ile artık -5 derecede bile, nemli, hatta ıslak yüzeylere yalıtım yapılabiliyor. BTMSEAL Alfa Hibrit ile halihazırda devam eden su yalıtım çalışmalarının, soğuk hava şartlarından ve yağmurdan dolayı uygulanmasının mümkün olmadığı durumlarda şantiyelerdeki olası iş günü kaybını önleyebilirsiniz. BTMSEAL Alfa Hibrit diğer pek çok yalıtım malzemesi ile yüksek uyum sağlayarak, yalıtım işlerinin devamını sağlıyor; şantiyelerde soğuk ve yağmurdan kaynaklanan bekleme sürelerini ortadan kaldırıyor.

BTM Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Ürkmez; “42 yıldır sektörün öncüsü olan BTM; teknolojik yatırımları ve ARGE çalışmaları ile kendini ispatlamış, bu tecrübe ve teknolojisini kullanarak üretmeye başladığı yeni nesil sürme su yalıtım malzemeleri ile sadece sektör profesyonellerinin değil, son kullanıcının da sıklıkla tercih ettiği bir marka haline gelmiştir.” dedi. Ürkmez, BTM’nin yeni nesil su yalıtım ürünlerinden olan BTMSEAL Alfa Hibrit Şeffaf için ise şunları söyledi: “Saydam özelliği sayesinde hem uygulandığı yüzeyin doğal görünümünü korur hem de mükemmel bir su yalıtımı sağlar. Bugüne kadar birçoğumuzun başına gelen, hiç ummadığımız alanlarda bile yaşanan su yalıtımı problemini bu ürün ile kırıp dökmeye gerek kalmadan ve zahmetsizce çözümlüyoruz. Geleneksel yöntemlerin uygulama esnasında yol açtığı inşaat artıkları ve molozlar bizim sistemimiz sayesinde bertaraf ediliyor. Size ekstra hiçbir masraf çıkarmadan, bütçenizi sarsmadan probleminizi çözüyoruz. Ayrıca, geleneksel yalıtım yöntemleri ile haftalarca süren uygulamalar 2-3 gün gibi kısa bir sürede sonuçlandırılıyor. Kullanım alanı oldukça geniş olan Alfa Hibrit Şeffaf; teras ve balkonlarda, bodrumların iç ve dış yüzeylerinde, yüzeylerdeki çatlakların tamirinde, seramik altı su yalıtımında ve nem bariyeri olarak zemin uygulamalarında kullanılır. Elastomerik özelliği sayesinde; soğuk havalardan etkilenmeden, en düşük sıcaklıklarda bile kullanıldığı yüzeylerde hep aynı performansla görevini yapar.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.