İstanbul'da kritik sınav! Galatasaray'ın 11'i belli oldu

İstanbul'da kritik sınav! Galatasaray'ın 11'i belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta heyecanı Galatasaray Evkur Yeni Malatyaspor maçı ile sürüyor. Galatasaray konuk ettiği Evkur Yeni Malatyaspor'u yenerek son haftaya lider girmeyi hedefliyor.

Ligde kalmayı garantileyen Evkur Yeni Malatyaspor ise deplasmanda Galatasaray'ı yenerek prestij kazanmak istiyor. Saat 19:00'da başlayacak zorlu karşılaşmada Galatasaray'ın sahaya süreceği 11 belli oldu.


Süper Lig şampiyonluğu için en avantajlı takım olan Galatasaray, 33. hafta mücadelesinde Evkur Yeni Malatyaspor ile kritik bir maça çıkıyor. Galatasaray kazanırsa rakibinden ilk devredeki 2-1’lik mağlubiyetin rövanşını alırken son haftaya da lider girecek. Aslan’a 2 haftada 4 puan şampiyonluk için yetecek. Saat 19:00’da başlayacak karşılaşmayın hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Galatasaray, kritik karşılaşmada Muslera, Linnes, Denayer, Maicon, Nagatomo, Donk, Fernando, Rodrigues, Belhanda, Sinan, Gomis 11’i ile mücadele edecek.

Zorlu sınav öncesi iç saha istatistikleri, sarı-kırmızılılardan yana… Fatih Terim’in öğrencileri, Süper Lig’de evinde 18 maçtır yenilmedi (17 galibiyet, 1 beraberlik) ve son 11 maçın tamamını kazandı. İç sahadaki son 7 maçın 5’inde de gol yemedi.

Galatasaray’da sarı kart cezası nedeniyle Yeni Malatya maçını kaçıracak Feghouli’nin yerine bugün Sinan Gümüş forma giyecek. Genç futbolcu, bu sezon ligde ilk kez sahaya 11’de çıkacak. Sinan, sağ kanatta Linnes’in önünde ter dökecek. Teleset Mobilya Akhisarspor mücadelesinde cezası nedeniyle forma giyemeyen Belhanda ise formasına kavuşacak. Selçuk kulübeye dönecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.