İşte Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri...

İşte Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri...

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde 5. maçında Vodafone Park'ta Porto'yla 1-1 berabere kaldı ve Türk futbol tarihinde grubunu lider tamamlayan ilk takım olarak grubundan çıktı.

Adını 1 maç kala 2. tura yazdıran Kara Kartal'ı ise birbirinden zorlu rakipler bekliyor. Gruplarını ikinci bitiren her takım (Beşiktaş'ın grubu hariç) ikinci turda karşımıza çıkabilir. İşte Siyah Beyazlılar'ın ikinci turdaki muhtemel rakipleri...
 

CSKA Moskova
 

A Grubu'nda yer alan CSKA Moskova'nın 6 puanı bulunuyor. Aynı puanlı Basel'le ikincilik mücadelesi yapıyorlar. Rus ekibi ikinci olursa Beşiktaş'ın rakibi olabilir.
 

Basel
 

İsviçre ekibi de Beşiktaş'ın rakibi olabilir. CSKA'yla birlikte 6 puandalar. Ancak grupta hala oynanacak iki maç ve 6 puan var.
 

Manchester United
 

Kırmızı Şeytanlar'ın Beşiktaş'ın rakibi olması için adeta mucize gerekiyor. Çok düşük bir yüzde de olsa böyle bir ihtimal var. United grupta 12 puanla lider. Basel ve CSKA'nın 6'şar puanı var. İkili averaj düşünüldüğünde United'ın liderliği kaptırması için ilk olarak CSKA'ya 4-0 kaybetmesi gerekiyor. Bu da çok ama çok düşük bir ihtimal.

Bayern Münih
 

B Grubu'nda 9 puanla ikinci sıradalar. Lider PSG'nin 12 puanı mevcut ancak oynanacak iki maç daha var. Bayern güçlü bir olasılık.
 

Paris Saint Germain
 

B Grubu'nda 12 puanla lider durumdalar. İki maç kala Bayern Münih'le puan farkları 3. Grupta her şey olabilir. Neymar'lı, Cavani'li PSG lider kalırsa Beşiktaş'ın rakibi olmayacak.

AS Roma
 

C Grubu'nda şu anda lider. Ancak alınacak 6 puanda daha var. İtalyan temsilcisi ikinci olursa Beşiktaş'ın muhtemel bir rakibi olacak.
 

Chelsea
 

Chelsea, Roma'nın 1 puan arkasında 7 puanla ikinci sırada... Şu anda muhtemel rakipler arasında ancak oynanacak iki maç daha var. Hiçbir şeyin belli olmayacağı bir grup.

Atletico Madrid
 

Aynı grupta 6 puanla 3. sıradalar. Beşiktaş'ın rakibi olma şansları var.

Karabağ
 

C Grubu'nun en zayıf halkası ve 2 puanları var ancak 2 maç kala hala az da olsa şansları var. Azerbaycan ekibi de şu an için muhtemel rakiplerden...
 

Barcelona
 

Barcelona D Grubu'nun 10 puanla lideri durumunda... Juventus 7 puanla ikinci. Sporting Lizbon ise 4 puanda. İki maç kala herkesin şansı var. İkinci olan Beşiktaş'ın muhtemel rakiplerinin listesine girecek.

Juventus
 

İtalyan ekibi 7 puanla D Grubu'nda ikinci sırada... Şu an muhtemel rakipler arasında.
 

Sporting Lizbon
 

D Grubu'nda 4 puana sahipler ancak hala iki maç var. Onlar da muhtemel rakiplerden...
 

Olympiakos

Yunan temsilcisi 1 puanda ama hala ikinci olma şansları var. Onlar da şu an için muhtemel rakiplerden...

Liverpool
 

9 puanla E Grubu'nun lideri konumunda ancak oynanacak son maçların ardından çekişmeli grupta ikinci de olup Beşiktaş'a rakip olabilirler.
 

Sevilla
 

Salı akşamı 3-0 mağlup bitirdikleri ilk yarının ardından Liverpool karşısında 3-3'le 1 puan aldılar ve 8 puana yükseldiler. Şu anda grup ikincisi ve Beşiktaş'ın muhtemel rakibi konumundalar.
 

Spartak Moskova
 

6 puanla üçüncü sıradalar... Rus ekibi de son maçta alacağı 3 puanla ikinci olup Beşiktaş'ın rakibi olabilir.
 

Shakhtar Donetsk
 

Ukrayna ekibi şu an Manchester City'nin liderliği garantilediği grupta ikinci sırada... Napoli'nin 3 puan önündeler ancak ikili averajda İtalyanlar önde... Shakhtar son maçta 1 puan alsa ikinci olacak. Yenilirse Napoli'nin puan kaybetmesini bekleyecek.
 

Napoli
 

Umudunu son maça taşıdı. 3 puan önlerindeki Shakhtar'ın yenilmesini bekleyip, onlar da son maçlarında 3 puan almak isteyecekler. Napoli'nin 6. maçında kazanmaktan başka çaresi yok. Puanlar eşitlense de Napoli ikili averajda Shakhtar'ın önünde...

Real Madrid
 

H Grubu'nda ikinciliği garanti. Son maçta lider Tottenham yenilse ve Real kazansa dâhi ikili averajdan ötürü İngilizlerin gerisinde kalıyorlar. Beşiktaş'ın şu an için garanti olan tek muhtemel rakibi...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.