İşte Darbenin İki ve Üç Numaralı İsimleri

İşte Darbenin İki ve Üç Numaralı İsimleri

Darbenin iki ve üç numaralı isimlerin son görüntüleri!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın titiz çalışmasıyla 15 Temmuz darbe girişimini Adil Öksüz'le birlikte yönetenler deşifre edildi. Savcılık 12 sivil hain için gözaltı kararı çıkarttı. Bunlardan 6'sı gözaltna alındı. Soruşturmada en kritik adım ise 16 Temmuz'da Akıncı Üssü'nde yakalanıp tutuklanan iki imamın firari Adil Öksüz'le darbeyi yönettiğinin tespit edilmesi oldu.
 
İHANETİN İKİ VE ÜÇ NUMARASI
 
Bu isimler Kaynak Holding'te yöneticiyken darbe girişimi için görevini bırakan Kamal Batmaz ve FETÖ'nün bilişim uzmanı Harun Biniş'di. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ iddianamesine giren gizli tanık Kuzgun'un ifadesinde "Adil Öksüz'ün villadaki darbe toplantısında at kuyruklu biri vardı. Kim olduğunu bilmiyorum" diyerek tarif ettiği kişinin Harun İbiş olduğu anlaşıldı. 
 
Kemal Batmaz'ın ise 15 Temmuz darbe girişiminden önce 4 kez, Adil Öksüz'le birlikte ABD'ye giderek Fethullah Gülen'le görüşüğü belirlendi. En son 11 Temmuz'da Öksüz ile birlikte ihanet girişimini onaylatmaya Pensilvanya'ya giden Öksüz ve Batmaz'ın dönüş yolunda görüntüleri de tespit edildi. İki hain, 13 Temmuz günü saat 11:52'de Atatürk Havaalanı Kameralarına yakalandı. 
 
SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
 
Karar ihaneti Adil Öksüz'le birlikte yöneten 4 kişiden Kemal Batmaz ve Harun Biniş'in cezaevindeki son görüntülerine ulaştı. Atatürk Havalanı ve Akıncılar Üssü'ndeki kamera kayıtlarındaki görüntülerin kendilerine ait olmadığını söyleyen ancak savunmları her iki kayıtları karşılaştıran 3 bilirkişinin tespitleriyle çöken Batmat ve İbiş son ifadelerinde yine aynı savunmayı yaptı. 
 
Karar'ın ulaştığı özel fotoğraflarda Biniş'in kamera kayıtlarındaki görüntülerle karşılaştırma yapılması için at kuyruğu saçını kestiği, sakal bıraktığı görüldü.
 ihanetin-iki-ve-uc-numarali-isimlerinin-son-gorunt-2489240.jpeg
 

 

 

Karar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.