İYİ PARTİ BAYRAKLI’DA BÜYÜMEYE BAŞLADI

İYİ PARTİ BAYRAKLI’DA BÜYÜMEYE BAŞLADI

İyi Parti’nin İzmir’de en hızlı yapılandığı ilçelerin başında gelen Bayraklı, üye kabulüne başladı. İyi Parti Bayraklı İlçe Başkanı Murat Karacan, 3 gün içinde bin üye kaydetmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

İyi Parti, İzmir’deki yapılanmasını büyük ölçüde tamamladı. İl Başkanlığı ile birlikte 25 ilçeye başkan ataması tamamlandı ve bu ilçeler de kendi yönetimlerini oluşturdular. İyi Parti’nin İzmir’de en hızlı yapılanan ilçesi olan Bayraklı ise yönetimini oluşturdu, ilçe binasını kiraladı ve şimdi de üye kaydetmeye başladı.

Konuya ilişkin açıklama yapan İyi Parti Bayraklı İlçe Başkanı Murat Karacan, bugün itibariyle üye kabulüne başladıklarını belirterek, “İyi Parti, toplumda gördüğü ilgiye cevap vermek üzere çok hızlı bir şekilde Türkiye genelinde yapılanıyor. Bizler de Bayraklı’da görevi aldığımız andan itibaren önümüze bir takvim koyduk. Bir yandan yönetim kurulumuzu oluştururken, diğer yandan da Bayraklı Sevgiyolu’nda uygun bir bina kiralayarak ilçe binamızı hizmete hazır hale getirdik. Oluşturduğumuz Yönetim Kurulu listemiz Genel Merkezimiz tarafından onaylandı.

 

İLÇE BİNAMIZ HALKIMIZIN HİZMETİNDE

Bugün itibariyle ilçe binamız da Bayraklı halkına ve partililerimize hizmet vermeye hazır. Artık bu davada bizimle birlikte mücadele etmek isteyenlere de kapımızı açmanın zamanı geldi. Biz artık hazırız ve ilk üyelerimizi kaydetmeye başladık. Önümüzde bu anlamda birikmiş talepler vardı. İki üç gün gibi çok kısa bir sürede 1000 üye kaydetmeyi planlıyoruz. Zaten ilk günden üyelik kayıtlarına gösterilen ilgi, bu hedefi kolaylıkla gerçekleştireceğimizi gösteriyor. Tabi üye kayıtlarımız aynı yoğunlukla devam edecek ve çok kısa zamanda 10 binlerden söz ediyor olacağız” diye konuştu.

 

SORUMLULUĞUMUZ DAHA DA ARTIYOR

Başkan Karacan, vatandaşların bu yoğun ilgisinin kendilerinin sorumluluğunu daha da arttırdığını belirterek, “İyi Partiye gösterilen bu ilgi, bize duyulan bu karşılıklı güven, aydınlık yarınlar için bizi çare olarak gören insanların çokluğu, omuzlarımızdaki yükü daha da ağırlaştırıyor, sorumluluğumuzu daha da arttırıyor” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.