İYİ Parti İzmir'de yönetim kurulu listesi tanıtıldı

İYİ Parti İzmir'de yönetim kurulu listesi tanıtıldı

İyi Parti İl Başkanı Yıldırım Ulupınar: “Bu bir iktidar yürüyüşüdür”

İyi Parti, 85 kişilik Yönetim Kurulu Listesinin tanıtımını Kordon Otel’de gerçekleştirdi. Tanıtım toplantısında konuşan İyi Parti İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, “İyi Parti olarak çıktığımız yolda, bu bir iktidar yürüyüşüdür. Demokrasi tarihimizde kahramanlarının ayak izlerine basa basa çıktığımız bu yürüyüşte, ülkeye açık açık ihanet dışında hiç kimseye, hiçbir sosyal kesime ve aidiyete karşı rezervimiz yoktur ” şeklinde konuştu.

20171221_102253.jpg

“OMUZLARIMIZDAKİ KUTSAL YÜKÜN FARKINDAYIZ”

Türkiye’nin uzun zamandır birleştirici uygulamalara hasret kaldığını belirten Ulupınar, “Bu anlamda ülkenin hızla normalleşmeye ve bu normalleşmeyi sağlayacak lider, kadro, program ile dile ihtiyacı vardır. İşte İyi Parti, siyasi yelpazede kendisine yer bulmak gibi sıradan bir amaçla değil, Türk siyasetinin ihtiyacı olan normalleşmeyi sağlamak ve toplumun tüm kesimlerini için ortak geleceği inşa etmek için Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde ‘biz varız’ demiştir. Bu anlamda omuzlarımızdaki kutsal yükün farkındayız ve iddialıyız. Milletimizin bize verdiği açık destek en büyük enerji kaynağımız olmaktadır. İyi Parti olarak çıktığımız yolda, bu bir iktidar yürüyüşüdür. Demokrasi tarihimizde kahramanlarının ayak izlerine basa basa çıktığımız bu yürüyüşte, ülkeye açık açık ihanet dışında hiç kimseye, hiçbir sosyal kesime ve aidiyete karşı rezervimiz yoktur” ifadelerine yer verdi.  

“HAMASETLE YÖNETİLEN POLİTİKALARI BASTIRMAYA YETMEMEKTEDİR”

15 yıldır ülkeyi yönetenlerin yönetme yeterlilikleri artık kalmadığını söyleyen Ulupınar, “Devleti temsil noktasındaki varlıkları sadece riski arttıracaktır, geleceği daha da belirsiz hale getirecektir. Hamasetle yönetilen politikaları bastırmaya yetmemektedir. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 2016 işsizlik rakamları yüzde 12,7’dir ve rakam son 7 yılın zirvesindedir. Yine resmi açıklamalarına göre enflasyon oranı yüzde 12.98’ e tırmanmıştır. Bir yıl içinde ödenmesi gereken dış borç rakamları artık 200 milyar dolar sınırına yaklaşmaktadır. Et ve samanı bile ithal eder duruma gelmiş olmamız, tarım ve hayvancılıktaki fecaati özetlemektedir. Adalet duygusu zedelenmiş, eğitim politikasını bilinmez hale gelmiştir. Halka konfor diye sunulan yol, köprü, havaalanı ve hastane gibi yatırımlarda, müteahhit firmalara abartılı hazine garantisi verilerek, insanlarımız geçmeyecekleri köprünün, yatmayacakları hastanenin bedelini ödemek zorunda bırakılmıştır”  diye konuştu.

“FARK KOYMAK ZORUNDAYIZ”

Son olarak Ulupınar, şunları kaydetti: “Teşkilatlarımızda demokratik gelişmeyle teknolojik gelişmeyi at başı götüreceğiz.  Ön yargılar ve tahminler yerine, sahada aldığımız anlık bilgilerle politika üreteceğiz, değişmemiz gerekiyorsa değişeceğiz. Aklın ve bilimin ışığında, önce tespiti doğru yapacağız, sonra da çözümü. Buradan sevgili arkadaşlarımız da dostane ikaz edeyim: Türkiye’ye ve İyi Parti’ye model olacak bu uygulamaya ayak uydurabilenler kalacak, uyduramayanlardan da nazik bir şekilde izin istenecek. Çünkü bizler makamları doldurmak için değil, hizmet üretmek ve sonuç almak için buradayız. Fark koymak zorundayız. İzmir’e ve İzmirliye inandığım gibi inanıyorum, başaracağız”

Haber: Aycan Karadağ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.