İYİ Parti Menderes İlçe Başkanı Makas, muhtarlarla bir araya geldi

İYİ Parti Menderes İlçe Başkanı Makas, muhtarlarla bir araya geldi

Menderes Muhtarlar Derneği Başkanı İlkay Çiçek ve dernek yönetimi İyi Parti Menderes İlçe Başkanı Makas ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İyi Parti Menderes İlçe Başkanı Özdemir Makas ve yeni yönetimi 2. Olağan Kongre sonucu tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Başkanlığını son olarak Menderes Muhtarlar Derneği ziyaret etti.

4.jpg

BAŞKAN MAKAS’TAN BERABERLİK MESAJI

Birlik, beraberlik içerisinde geçen görüşmede, Menderes ve ülke gündemi hakkında güncel konular ele alındı. Başkan Makas muhtarlara, İyi Menderes için yönetimiyle birlikte canla başla çalışacaklarının sözünü verdi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Makas, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti; “Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cüneyt bey Mahalle Muhtarı İlkay Çiçek’i, yönetimi Barbaros Mahalle Muhtarı Seyfi Tufan’ı ve Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Ufuk Uz’u ilçe binamızda ağırladık. Muhtarlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. İyi Menderes ailesi olarak muhtarlarımızın daima yanlarında ve destekçileri olmaya devam edeceğiz.”

Menderes Muhtarlar Derneği Başkanı İlkay Çiçek ise, İyi Parti Menderes İlçe Başkanlığına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, “İyi Parti Menderes İlçe Başkanlığı’nın 2. Olağan Kongresi sonrası yeniden İlçe Başkanı olan Özdemir Makas’ı ve yönetimini ilçe başkanlığında ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür eder, yeni dönemlerinin İyi Parti ailesine hayırlı uğurlu olmasını dilerim.”

2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.