İyi Parti Menderes seçim startını verdi: ‘İyi Menderes herkesin hakkı’

İyi Parti Menderes seçim startını verdi: ‘İyi Menderes herkesin hakkı’

İyi Parti Menderes İlçe Başkanlığı yaklaşan genel seçimler öncesi seçim startını vererek çalışmalarına başladı.

İyi Menderes ailesi seçim gününe kadar ilçedeki 44 mahalleyi gezerek, İyi Parti iktidarında hayata geçirilecek projeleri anlatacak.

“İYİ MENDERES İÇİN YOL HARİTAMIZI BELİRLEDİK”

3.jpg

İyi Parti Menderes İlçe Yönetimi Başkan Özdemir Makas önderliğinde aylık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

İyi Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Öztürk Keskin, İl Yönetim kurulu üyeleri ve ilçe yönetiminin katıldığı toplantıda, İyi Parti Menderes ailesi genel seçimler öncesi yol haritasını belirledi.

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan, İyi Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Öztürk Keskin, “Vakit İzmir vaktidir” diyerek şunları kaydetti:

“İzmir’in anahtarını Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e teslim etme yolunda ilk günkü gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu ve İyi Menderes, İyi İzmir ve İyi Türkiye adına istişarelerde bulunarak yol haritamızı belirledik. Teşkilatlarımızdan aldığımız güç ile Menderes’imizde de çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

“İYİ MENDERES HERKESİN HAKKI”

4-1.jpg

İlçe Başkanı Özdemir Makas ise, seçim gününe kadar İyi Menderes ailesi olarak var güçleriyle çalışacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

“İyi Menderes ailesi olarak genel seçimler için seçim startımızı verdik! Partimizin İzmir Milletvekili Aday Adayı Öztürk Keskin, İl yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe yönetimimizle birlikte seçim için projemizi oluşturduk. Seçim gününe kadar Menderesimiz için 44 iyi adım hareketiyle tüm mahallelerimizi gezerek İyi bir Türkiye’de hayata geçireceğimiz projelerimizi anlatacağız. İyi Menderes, İyi İzmir, İyi Türkiye herkesin hakkı!”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.