İYİ Parti'de peş peşe istifalar

İYİ Parti'de peş peşe istifalar

CHP ve İYİ Parti'de liste krizi devam ediyor.

İyi Parti Niğde Milletvekili adayı gösterilen Naim Erem adaylıktan istifa etti.

İyi Parti'nin dün açıkladığı listede Vedat Bayram birinci sıra, Naim Erem ikinci sıra, Döndü Gökmen üçüncü sıra milletvekili adayı olarak gösterilmişti.

Naim Erem'in YSK'ya başvurarak istifasını verdiği öğrenildi.

UŞAK'TA 14 İSTİFA...

İYİ Parti Uşak Milletvekili Aday listesine tepki gösteren partinin il yönetiminde bulunan 14 kişi, partideki görevlerinden ve üyeliklerinden istifa etti.

İYİ PARTİ'DEN ALPER YAĞCI ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

İYİ Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Alper Yağcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada milletvekili adaylığından çekildiği kaydetti.

İYİ Parti'den Afyonkarahisar 5'inci sıradan milletvekili adayı gösterilen Alper Yağcı, adaylıktan çekildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Alper Yağcı, "İYİ Parti 27. Dönem milletvekili aday listesi ilimize hayırlı olsun. Sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı seçilebilmesi için 24 Haziran'a kadar çalışmalarımı listede yer almayarak bağımsız olarak devam ettireceğimi ve sonrasında aktif siyaseti bırakacağımı tüm kamuoyuna saygı ile duyururum.

OSMAN ERTÜRK DE İSTİFA ETMİŞTİ

İYİ Parti İzmir milletvekili adayı olan ve listede birinci bölge 5'inci sırada yer alan İYİ Parti Gençlik Kolları Kurucu Genel Başkanı Osman Ertürk Özel, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı açıklamayla adaylıktan istifa ettiğini duyurmuştu...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.