İYİ Partili kadınlar tohumlu kalem dağıttı

İYİ Partili kadınlar tohumlu kalem dağıttı

İYİ Parti Konak İlçe Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınlara tohumlu kalem dağıttı.

İzmir Fuar Alanında gerçekleşen etkinliğe İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Şenol Alpat ve partili kadınlar katıldı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında konuşan İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Şenol Alpat, “Gönül bugünle alakalı çok şey söylemek istiyor. Kadınlarımız dünya için, Türkiye için, İzmir için çok önemli. Maalesef şu anki iktidar kadının üzerinde çok sıkıntılı bir süreç yaşatıyor. Gerek tecavüzler olsun gerekse çocuklarımızın yaşadığı sıkıntılar olsun zor bir süreçten geçiyoruz. Çocuk yaşta yavrularımız evlendiriliyor. Çocuklarımız sıkıntı çekiyor ve hak etmedikleri durumları yaşıyorlar. Kadınsız bir dünya düşünülemez. Kadına değerin verilmediği bir iktidar var ve bu iktidar kadınlarımızı hep ikinci plana itmiştir, şuanda hala itiyorlar. Biz buna karşıyız ve bu durum kabul edilemez. Genel başkanımız da bir kadın. Bu nedenle Türkiye kadınlarımızın ne kadar değerli olduğunu genel başkanımız sayesinde anladı. Biz de kadınlarla ilgili üzerimize düşen neyse elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2018-03-08-at-23.28.33.jpeg

İYİ Parti Genel Başkanının da kadın olmasının partiye sağladığı katkılar hakkında konuşan Alpat, “Genel başkanımız kadınların var olduğunu, kendilerine güvenlerinin olduğunu ve kadınlara kadın olduklarını hissettirmiştir. Kadın olmazsa insanın var olmayacağı gündeme gelmiştir. Bu bağlamda genel başkanımız kadınların vazgeçilmez olduğunu özellikle vurgulamaktadır” dedi.

1-146.jpeg

Türkiye’de kadına verilen önemi değerlendiren Başkan Şenol Alpat, “Günümüzde maalesef ki kadına değer verilmiyor. Kadınlarımız itilip, kakılıyor. Kadınların saygınlığının, kendilerine özgüvenlerinin geri gelmesi gerekiyor. Bu nedenle, genel başkanımızın bu özgüveni kadınlarımıza verdiğini söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı.

2-049.jpeg

İzmir’in kadına çok önem verdiğini belirten Alpat, “ İzmir medeniyetin beşiğidir ve kadınına çok değer verir. İzmir kadınını gerçekten baş tacı yapar ve hiçbir zaman örselemez, aşağılamaz. İzmir, kadın olmadan bir dünya düşünülemeyeceğinin ve huzur bulunamayacağının farkındadır. İzmirli kadın ailesine ve çocuklarına çok düşkündür. İzmir kadına gerçek anlamda kadın olduğunu hissettirir” değerlendirmesinde bulundu.

3-028.jpeg

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınlara tohumlu kalem dağıttıklarını dile getiren İYİ Parti Konak İlçe Başkanı Şenol Alpat, “Kadınlarımıza dağıttığımız bu hediyeler kurşun kalem görünümünde bir fidan. Fidan umuttur. Umut da Meral Akşener’in olmazsa olmazıdır. Kalemlerin üzerinde yazdığı gibi; ‘Başaracağız. Kadınlarımızın gücü ile aşacağız.’ sözü kadınlara verdiğimiz değeri göstermektedir. Kalemimizin arka kısmında tohumlar var ve bunu saksıya dikiyoruz. Suladığımız zaman belli bir süre sonra bu yeşeriyor ve çiçek açıyor. Yani bir umut doğuyor. Bu umut da genel başkanımız Meral Akşener’in olmazsa olmazıdır. Yeşeren umut Meral Akşener’in Türkiye için bir umududur. O da Türkiye’yi yeşillendirdi ve güçlendirdi. Böylece kadınların değeri ortaya çıktı” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.