İYİ Parti'li Ulupınar: "İzmir'e verilen sözler ne oldu?"

İYİ Parti'li Ulupınar: "İzmir'e verilen sözler ne oldu?"

ULUPINAR’DAN HÜKÜMETE “İNCİRALTI” GÖNDERMESİ

Nisan ayının başında Türkiye’de görülmemiş bir kalabalıkla olağanüstü kongresini gerçekleştiren İYİ Parti’den hükümete bir eleştiride eski Milletvekili ve belediye başkanı deneyimli siyasetçi İzmir İl başkanı Yıldırım Ulupınar’dan geldi.

Ulupınar İYİ Parti İzmir il başkanlığında basın mensuplarının İnciraltı planlarını sorması üzerine ;

2016 yılının Kasım ayında Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir'e verdiği “İnciraltı Planlama” sözünü hatırlatan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, hükumete “İzmir'e söz verip, bırakamazsınız. Neden İnciraltı planlamalarını bir yılı aşkındır bitiremediniz?” diye seslendi.

İzmir’in göz bebeği, Türkiye'nin en güzel yeri olan İnciraltı’nın, sağlık turizm odaklı ve gökdelen imarsız olarak planlamasını İYİ Parti olarak destekliyoruz. İnciraltı doğal dokusu ve yeşili ile nadide bir alandır. Bugün İnciraltı’nı gecekonduya mahkum etmeyen oradaki toprak sahibi İzmirli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum.Sabırla bugüne kadar bekledikleri için de ayrıca tebrik ediyorum.

Bugün kamuya faydasız olarak bekleyen İnciraltı; İzmir ve Ülke ekonomisine acilen  kazandırılmalı. İnciraltı İzmir’in İstihdam artışında önemli bir yer tutacaktır. Hükümet İzmirlihemşehrilerimize verdiği sözleri tutmalı. İzmirli yapanı da unutmaz, yapılanı da unutmaz. Yapmayanı da unutmaz. İnciraltı planlaması hakkında toprak sahiplerini ve İzmir’i daha fazla mağdur etmeden, İzmir Büyükşehir Belediyesinin de görüşünü alarak planlama fikir birliğinde yapılmalı. İYİ Parti olarak Şehrimize yapılacak bir yatırıma İdeolojik bakmayıp, hemşehrilerimizin faydasına ise destekleriz.Bu çerçevede İzmir Körfez Geçişinin de yapılmasını istiyoruz ve  bu konuda da artık ihale tarihinin belirlenmesi şarttır. İzmirlihemşehrilerimizi her seferinde “İzmir isterse yaparız” sözü ile oyalamasınlar. Hükümet İzmir'e karşı kendini çözüm odaklı gösteriyor ama yükü yine İzmirlinin üzerine bırakarak oy yoksa hizmet de yok demeye getiriyor.

Seçim zamanlarında vaat verip, arkasında durmamanın cezasını seçim zamanı yine İzmirli hemşehrilerimiz verecektir.

İzmir ve Türkiye siyasetinde artık İYİ Parti var. Yapacakları ne varsa yapsınlar,yapamazlarsa üzülmesinler 2019 Yılında İYİ parti yapar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.