İZDOB’dan Klasik Müzikten Caz’a Unutulmaz Bir Konser

İZDOB’dan Klasik Müzikten Caz’a Unutulmaz Bir Konser

İzmir Devlet Opera ve Balesi, 26 Nisan Çarşamba günü saat 20.00’da Elhamra Sahnesi’nde 2016-2017 sanat sezonun Oda Müziği Konserlerinin sonuncusunu muhteşem bir konserle gerçekleştirecek.  

İZDOB Opera, bale ve çocuk oyunlarının yanı sıra oda müziği konserlerine de her yıl yer vermeye çalışıyor. Oda müziği konserleri müzik tarihinin uzun soluklu yolculuğunu mümkün olduğunca sanat severlere farklı besteci ve yapıtlardan örnekler sunarak vermeyi amaçlıyor. 

Konserde Klasik dönem bestecilerinden modern dönem bestecilerine uzanan klasik ve caz müziğinin seçkin örneklerinin sunulacağı bir programla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatılacak. Masennet’in senfonik operası Thais’den Meditasyon bölümü keman ve arp eşliğinde bir koreografi/dans ile sunulacak;  Mozart’dan Shostakovich’e Camille Saint-Seans’dan Amerikalı caz besteci Scott Joplin’e kadar geniş bir yelpazede oluşturulan program yaylı, üflemeli çalgılar, arp ve piyano eşliğinde çalınacak.  Sanatseverlerin yoğun ilgi göstereceği düşünülen konserin biletlerine sanatseverler Elhamra Gişe’den haftaiçi her gün saat 09.30-18.00 ve Cumartesi 10.00-18.00 arası ya da online olarak biletiva.com adresinden ulaşabilirler.

                                     

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.