İzmir Adliyesi Tek Yürek Oldu !

İzmir Adliyesi Tek Yürek Oldu !

İzmir Adalet Sarayı'nda çalışan Türk Büro Sen üyeleri, şehitleri anma ve terör eylemini protesto için tek yürek oldular.

İzmir Adalet Sarayı'nda çalışanların üyesi olduğu Türk Büro Sendikasi 2 Nolu Adliye Şubesi üyeleri, hafta sonu yaşanan terör eylemini protesto etmek, şehitleri anmak ve tek yürek mesajı vermek için adliye önünde biraraya geldiler.

15415936_1177485328999384_895038807_n.jpg

Mesai saati öncesi İzmir Adalet Sarayı protokol girişinde biraraya gelen Türk Büro Sen'e bağlı adliye çalışanları adına tek yürek açıklamasını Türk Büro Sen İzmir 2 Nolu Adliye Şube Yönetim Kurulu adına başkan Sevim Derya Gökalp yaptı. Gökalp açıklamasında, huzur, güven ve istikrarımızı bozmaya çalışanlara tek yürek, tek millet, tek devlet inancıyla kararlı duruşumuzu göstermek için biraraya geldiklerini belirterek, "Göğsümüzde bu iman, yüreğimizde bu vatan sevgisi olduğu sürece bizi dahili ve harici düşmanlar yenemeyecektir. Gün birlik günü, gün şehitlerimize, bayrağımıza, vatanımıza, birbirimize sahip çıkma günüdür. Ne mutlu Türküm diyene" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.