"İzmir bir kez daha umut oldu"

"İzmir bir kez daha umut oldu"

Muharrem İnce’nin mitingindeki milyonlarca vatandaşın arasında yer alan Başkan Atila'dan değerlendirme.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila eşi ile birlikte CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin mitingini izleyen vatandaşların arasındaydı.  Demokrasi çağrısı yapan Atila, “Gündoğdu Meydanı’nda tarihi anlar yaşandı. Milyonlarca İzmirli değişim yolunda bir kez daha Türkiye’ye umut ve güç verdi” dedi.

Milyonlarca İzmirlinin katıldığı CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin İzmir Mitingi’nde tarihi anlar yaşandı. Mitingi izleyen vatandaşların arasında bulunan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Türkiye’nin değişime ihtiyacı olduğunu artık herkesin anladığını belirterek,  “Gündoğdu Meydanı’nda ve hatta tüm Alsancak Bölgesi’nde tarihi anlar yaşandı. İzmirliler, farkını, demokrasiye ve Cumhuriyet’e olan inancını bir kez daha gösterdi. Milyonlarca İzmirli Gündoğdu Meydanı’nda tek yürek oldu. Tüm Türkiye’ye İzmir’den bir kez daha umut verdik” dedi.

Çocuklarımızın geleceği için

Demokrasi ve Cumhuriyet için herkesin mutlaka oyunu kullanmasının önemine dikkat çeken Başkan Atila şöyle konuştu: “Çocuklarımızın geleceği, ülkemizin geleceği için mutlaka 24 Haziran’da sandık başına gidip oyumuzu kullanalım. Öncelikle vatandaşlık görevimizi yerine getirelim. Böylece hep birlikte değişimin önünüN açılmasına katkı verelim.” 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.