İzmir Emlak Fuarı için İZTO'dan üyelerine büyük destek

İzmir Emlak Fuarı için İZTO'dan üyelerine büyük destek

Fuar İzmir’de gerçekleşecek İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı’nın hazırlıkları tüm hızıyla sürerken İzmir Ticaret Odası, fuara katılacak olan üyelerine 30 m2’lik katılım desteği sunmayı kararlaştırdı.

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası önderliğinde, Elit Fuarcılık Hizmetleri tarafından organize edilen ve 21-24 Haziran 2018 tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanı Fuar İzmir’de kapılarını açacak olan Ege’nin prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı’nın hazırlıkları tüm hızıyla başladı.

Türkiye’nin emlak ve gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının, sektörün ileri gelen temsilcilerinin, ulusal ve uluslararası yatırımcıların büyük bir ilgi gösterdiği fuar için İzmir Ticaret Odası da üyelerine önemli bir oranda katılım desteği vermeyi kararlaştırdı.

30 m2’lik stant İZTO’dan

İzmir Ticaret Odası’nın web sitesinde yayınlanan fuar teşvik listesine göre İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı’na katılacak olan İzmir Ticaret Odası üyelerinin kiralayacakları stant alanının 30 m2’lik kısmını İzmir Ticaret Odası’nın finanse edeceği açıklandı. Destek kararı, İZTO üyeleri tarafından da büyük bir sevinçle karşılandı.

“Fuar’a ilgi beklediğimizin de ötesinde”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi, başta İzmir olmak üzere, tüm sektör açısından büyük bir öneme sahip olan fuar için İZTO’nun almış olduğu bu kararın çok olumlu bir gelişme olduğunu söyleyerek, “21-24 Haziran 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleştireceğimiz İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın hazırlıklarını büyük bir hızla sürdürüyoruz. Fuar’a ilgi ise beklentilerimizin de ötesinde. Hem ulusal hem de uluslararası yatırımcılar ve sektörün ileri gelen firmaları tarafından fuarımıza oldukça yoğun bir ilgi olduğunu söyleyebilirim. Bunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde İzmir Ticaret Odası’nın, İzmir Emlak Fuarı’na katılacak olan üyelerine 30 m2’lik katılım desteği sunması da İzmir’de bu sektörde faaliyet sürdüren firmalar açısından çok olumlu bir gelişme oldu. Tabii bunun kente yansıması da çok önemli. Şöyle ki; Türkiye’nin 3’üncü büyük şehri olan, ticari ve coğrafi konumu tartışılmaz, ulaşım ağı her geçen gün yenilenen, kentsel dönüşüm noktasında büyük adımların atıldığı, hızlı tren hatları, otoyol projeleri ve en önemlisi de Türk ve yabancı yatırımcıların büyük ilgisinin yer aldığı İzmir gibi bir kentte ilk kez düzenlenecek olan böylesine önemli bir Fuar’da İzmirli yatırımcıların ve firmaların daha fazla ön planda yer alması en nihayetinde yine İzmir ve İzmirliler için büyük bir kazanç olacaktır. Bu açıdan başta İzmir Ticaret Odası’na ve Fuarımıza destek olan tüm İzmirlilere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Yabancı yatırımcının konaklamaları Elit Fuarcılık’tan”

Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi ayrıca İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın çalışmaları kapsamında yurtdışı ziyaretlerini de sürdürdüklerini ifade ederek, “Fuarımız yurtdışında bulunan yatırımcılar tarafından oldukça yoğun bir ilgi görüyor. Bizde fuar çalışmaları kapsamında bir taraftan yurtdışı ziyaretlerimizi aralıksız sürdürüyor bir taraftan da birçok ülkede tanıtım faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Özellikle fuarımıza Arap ülkelerinden yoğun bir ilgi olduğunu söyleyebilirim. Başta Katar, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, İran ve Iraklı yatırımcılar şimdiden 21-24 Haziran tarihleri için İzmir’de rezervasyonlarını yaptırmaya başladılar. Bunun yanı sıra Azerbaycan ve Avrupa ülkeleri, İtalya, Almanya, Fransa ve Hollanda; Balkan ülkelerinden başta Yunanistan olmak üzere Makedonya, Kosova ve Bulgaristanlı yatırımcıların fuarımıza azımsanmayacak ölçüde bir ilgileri olduğunu söyleyebilirim. Bu ülkelerdeki yatırımcılarla her gün görüşmeler sürüyor. Şunu da hemen burada belirteyim; yaptığımız çalışmalar kapsamında yurtdışından fuarımıza gelecek olan yatırımcı ve ziyaretçilerin buradaki konaklama masraflarını da şirket olarak karşılama kararı almış bulunmaktayız. Bu yatırımcıları bu tarihler arasında en iyi şekilde ağırlayacak, İzmir’in güzelliklerini her yönü ile kendilerine tanıtacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.