İzmir halkı “Adil Müftüoğlu” dedi

İzmir halkı “Adil Müftüoğlu” dedi

Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası, Mandal Ajans’ın düzenlediği İzmir Gourmet Guide “Bir Adım Öne Çıkanlar” ödül töreninde Türk mutfağı kategorisinde “En İyi Lokanta” ödülünün sahibi oldu.

 

Geçtiğimiz 6 sayısında seçici kurulun belirlediği kazananlar, bu yıl İzmir halkının tercihine bırakıldı. Seçici kurulun her kategoriden belirlediği 7 adayın halk oylamasına sunulması ile kazananların belirlendiği etkinlikte, İzmir halkının oylarını alarak “En İyi Lokanta” ödülüne layık görülen Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası’nın üçüncü kuşak temsilcisi Alpay Okyay, verilen ödüle layık olmaya çalışacaklarını söyleyerek, Türk mutfağına katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

“Türk mutfağı için çalışacağız”

Türk mutfağını hep birlikte yaşatmaya devam edeceklerini ifade eden Okyay, “Türk mutfağını her zaman daha ileriye taşımak için çaba göstereceğiz. Dedem Adil Müftüoğlu gibi Türk mutfağının kazanması için gece gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.Düzenlenen organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Okyay, İzmir için ve Türk mutfağı için aralıksız çalışacaklarını söyleyerek, “En önemlisi bu ödülü bize layık gören, bizi takdir edip oy kullanan İzmir halkına büyük şükran borçluyuz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.