İzmir Kısa Film Festivali’nde jüri seçimini yapıyor

İzmir Kısa Film Festivali’nde jüri seçimini yapıyor

Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali geniş katılımla sürüyor. Festivalde verilecek Altın Kedi Ödülleri için uluslararası jüri çalışmalarını sürdürüyor.

Yıllardır özveriyle sürdürülen Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali yoğun gündemle devam ediyor. 7 Kasım’da başlayan festivale 72 ülkeden 1570 film, ulusal ve uluslararası dallarda animasyon, belgesel, deneysel ve kurmaca kategorilerinde Altın Kedi Ödülleri için başvurdu. Filmlerin her biri festival komitesi tarafından tek tek titizlikle değerlendirildi. Uzun soluklu bir çalışmanın ardından, gösterime girecek filmler belirlendi. 


Festivalin uluslararası yarışma bölümünde altın kediye hak kazanacak eserleri belirlemek için uluslararası jüri hummalı bir çalışma içinde. Macar Film yapımcısı András Muhi, yönetmen ve Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alev Fatoş Parsa, yönetmen ve akademisyen Sali Saliji – Sallini ve sinema yazarı ve eğitmen Murat Tolga Şen’den oluşan jüri titiz bir eleme için çalışmalarını tamamlamaya çalışıyor. 


Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali kapsamında düzenlenen Altın Kedi ödülleri, 11 Kasım’da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.