İzmir Kitap Fuar'ı Kültürpark'ta başlıyor

İzmir Kitap Fuar'ı Kültürpark'ta başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZFAŞ ve SNS Fuarcılık tarafından düzenlenen İzmir Kitap Fuarı, bu yıl 19 – 28 Nisan tarihleri arasında Kültürpak’ta gerçekleşecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZFAŞ ve SNS Fuarcılık tarafından düzenlenen İzmir Kitap Fuarı, bu yıl 19 – 28 Nisan tarihleri arasında Kültürpak’ta gerçekleşecek. Yüzlerce yayınevi, sahaf ve plakçının katılım sağladığı İZKİTAP’ın Onur Konuğu gazeteci ve roman yazarı Ahmet Ümit oldu.

1.jpg

İZKİTAP, söyleşiler, dinletiler, konserler ve imza günleriyle birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. İZFAŞ ve SNS Fuarcılık tarafından organize edilen İzmir Kitap Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZELMAN A.Ş ve KOSGEB’in destekleriyle 19 – 28 Nisan tarihleri arasında Kültürpark’ta düzenlenecek. Sema Kaygusuz, Ayşe Kulin, Tuğrul Keskin, Beyza Yıldız, Mete Kaan Kaynar, Ahmet Telli, Varol Yaşaroğlu, Murathan Mungan, Umut Sarıkaya, Buket Uzunuer, Mine Söğüt, Mahir Ünsal Eriş ve Serhan Asker imza gününde kitapseverlerle bir araya gelecek. Ayrıca, ‘‘Flanör Romanı Ekseninde Edebiyatta Flanör Kavramı’’ ve ‘’50 Yıllık Bir Edebiyat Çınarı: Türkiye Yazarlar Sendeikası’’ başlıklı söyleşiler fuar kapsamında düzenlenecek.

Kitap fuarına ait program bilgisi önümüzdeki günlerde İZKİTAP’ın resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.