İzmir Medya Platformu'ndan Yenigün'e Hayırlı Olsun Ziyareti

İzmir Medya Platformu'ndan Yenigün'e Hayırlı Olsun Ziyareti

İzmir Medya Platformu Üyeleri, Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ümit İlker Tangal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ümit İlker Tangal’ın gazetedeki makamında gerçekleşen toplantıya Genel Müdür Sibel Durur’da katıldı. İMFÜ Başkanı Ahmet Kaplan yaptığı konuşmada; “İzmir basınına yeni bir soluk getireceğinize inanıyoruz. Çıktığınız bu meşakkatli yolda arkadaşlarımızla birlikte sizlere hem başarılar diliyoruz hem de hayırlısı olsun diyoruz. Ayrıca her daim desteklerimizle yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz. Yenigün Gazetesi aynı zamanda bizim üyemizdir. Bundan böyle de birlikteliğimizin devam edeceğine inancımız tamdır” dedi. Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ümit İlker Tangal’da, İMFÜ’ne ziyaretlerinden ötürü son derece mutlu olduğunu ifade ederek, “Bu nazik davranışından ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Ümit İlker Tangal konuşmasını şöyle sürdürdü, “İzmir’de yerel basına hem güç hem de yenilikçi adımlar atmak üzere yola çıktık. Önümüzdeki süreçte, sizlerin desteği bizim için anlamlı ve çok önemlidir. Ankara’daki İşlerimin yoğunluğu nedeniyle şimdilik gazetemde sürekli bulunamıyorum. Sibel Durur hanımefendi genel müdürümdür ve tam yetkilidir. Yereldeki sorunları veya gelişmeleri kendisiyle rahatlıkla görüşebilirsiniz.”    

Daha sonra, ziyarete katılan İMFÜ ayrı ayrı kendilerini tanıttılar. Toplu hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından Platform üyeleri kendilerini uğurlayan Ümit İlker Tangal’a veda ettiler.

“Hayırlı olsun” ziyaretine katılan İMFÜ fotoğrafta şöyle yer aldılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.