İzmir Şehitlerini Uğurladı

İzmir Şehitlerini Uğurladı

İzmir'de düzenlenen terör saldırısında şehit olan Fethi Sekin ve Musa Can uğurlandı...

İzmir Adliyesi'nde düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve adliye çalışanı Musa Can için İzmir Adliyesi'nde ilk tören düzenlendi. Şehitlerin Türk Bayrağı'na sarılmış tabutları, Adliye Binası'na alkış ve gözyaşları eşliğinde getirildi. 

Bozdağ törene katıldı

Şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu törende    Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın yanı sıra Adalet Bakanı Müsteşarı Kenan İpek, HSYK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, AK Parti, CHP ve MHP İzmir milletvekilleri, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ve adliyede görev yapan çok sayıda hakim, savcı, avukat ve personel katıldı.

Törende konuşan Bozdağ Türk milletinin birlik ve beraberliğinin hedef alındığını söyleyerek saldırının İzmir Adliyesi'ne görev yapan personele yönelik olmadığını tüm Türkiye'ye yönelik olduğunu belirtti.

Kahraman polis Fethi Sekin'in cenaze töreni Elazığ'da, adliye personeli Musa Can'ın cenaze töreni ise Uzundere Cemevi'nde düzenlenecek

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.