İzmir teyakkuzda: AFAD'tan vatandaşlara tedbirli olun çağrısı

İzmir teyakkuzda: AFAD'tan vatandaşlara tedbirli olun çağrısı

AFAD, İzmir kullanıcılarına bir uyarı mesajı göndererek vatandaşları hava koşulları karşısında tedbirli olmaları konusunda uyardı. İZDENİZ'den yapılan açıklamada ise olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle vapur seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

MEDYA EGE - İzmir, hafta sonu yaşadığı aşırı hava olayları sonrası, hafta ortasında da fırtına ve sağanak yağışın etkisi altında.

Bazı bölgelerde fırtına vatandaşlara zor anlar yaşatırken İZDENİZ tarafından yapılan açıklamada da olumsuz hava ve deniz koşulları gerekçe gösterilerek 09.20 itibariyle tüm seferlerin iptal edildiği duyuruldu.

Seferlerin ne zaman yeniden başlayacağına ilişkin ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

26112023-94549-0.jpg

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, kent genelinde tüm gün boyunca kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklığının ise en düşük 10 en yüksek 18 derece olması bekleniyor.

AFAD tarafından İzmir kullanıcılarına gönderilen uyarı mesajlarında ise, İzmir'de sel, su baskını, yıldırım, çatı uçması, ulaşımda aksamalar olabileceği ve buna karşı vatandaşların tedbirli olması çağrısında bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.