İzmir Ticaret Odası'nda istifa şoku! 4 kişi istifasını verdi

İzmir Ticaret Odası'nda istifa şoku! 4 kişi istifasını verdi

İzmir Ticaret Odası'nda Nisan ayında yapılacak seçimler öncesi Jak Eskinazi, Mert Pala, Mustafa Tüzün ve Nevzat Artkıy yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiklerini açıkladılar.

 

İzmir Ticaret Odasında (İZTO) Nisan ayında yapılacak seçimler öncesi Jak Eskinazi, Mert Pala, Mustafa Tüzün ve Nevzat Artkıy yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiklerini duyurdular. Ortak bir açıklama yapan yönetim kurulu üyeleri, “Mevcut birikim ve deneyimlerimiz, bu yenilik çağrısının İzmir Ticaret Odası ve İzmir’imizin ticaret hayatına çok büyük katkı yapacağı yönündedir. O nedenle, mevcut yönetimde yer alarak devam ediyor olmamızın doğru olmayacağına kanaat getirmiş bulunuyoruz” dediler.

İşte o açıklama:

Biz aşağıda isimleri olan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, bugün itibarıyla üyesi olduğumuz yönetim kurulundan istifa etme kararı almış bulunuyoruz. 5 yıllık süredir büyük bir istek ve arzuyla sürdürdüğümüz bu anlamlı görevde yaklaşan yeni seçimler öncesinde yepyeni ve dinamik bir girişimin değişim vizyonuyla yola çıktığını gözlemliyoruz. Tabandan gelen bu yenilenme ve değişim baskısının gerekliliğine olan inancımız, bizlere bu yeni vizyonun destekçisi olmanın doğru olacağını göstermiştir. Mevcut birikim ve deneyimlerimiz, bu yenilik çağrısının İzmir Ticaret Odası ve İzmir’imizin ticaret hayatına çok büyük katkı yapacağı yönündedir. O nedenle, mevcut yönetimde yer alarak devam ediyor olmamızın doğru olmayacağına kanaat getirmiş bulunuyoruz.Bu vesileyle, uzun bir süredir birlikte çalıştığımız değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza ve sayın başkanımıza birlikte geçirmiş olduğumuz süre içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalar ve odamıza katkıları nedeniyle çok teşekkür ederiz.    

Saygılarımızla… Jak Eskinazi, Mert Pala, Mustafa Tüzün ve Nevzat Artkıy                  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.