“İzmir Ülkü Ocakları’ndan Türkmen Yardımı”

“İzmir Ülkü Ocakları’ndan Türkmen Yardımı”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından başlatılan "Türkmen Kardeşlerimize yardım kampanyası" yurdun her yerinde il ve ilçe ocaklar olmak üzere kabul edilmektedir.

 

Alemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz -sav- “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” buyurmaktadır, diyerek yardım kampanyasını başlatmıştır ve şöyle devam etmiştir; "Coğrafyamızda yaşanan acılar da herkesin malumudur. Doğu Türkistan’dan Bosna’ya kadar uzanan Türk-İslam alemi yangınlar içerisindedir. Hemen yanı başımızda Irak ve Suriye’de görülen dram ise içler açısıdır. Müslüman ve Türk kimliği taşıyan birçok kardeşimiz yaşanan bu kaosta malını, canını kaybetmiştir."

Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanından Kampanyaya Davet Mesajı

Başlatılan kampanyaya, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Bilgehan AĞBABA'da "Gerekilen yardımın yapılması için, tüm teşkilatlarımız harekete geçmiştir, İzmirli  vatandaşlarımızın bu kampanyaya vereceği destekten hiç şüphemiz yoktur. Türk Milleti yardım elini Fırat Kalkanı Operasyonuyla olsun, her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden gelenin fazlasını yapacaktır. Suriye ve Irak’ta Türkmen soydaşlarımıza yapılanlara sessiz kalmayacağız ve her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Türk'ün beklenilen olduğunu biliyoruz ve buna göre hareketimizi sürdürüyoruz. " dedi.

Yardımlar Gıda ve Temizlik Grubu

Yardım etmek isteyenler için oluşturulan listede;

Hazır Gıda Kolileri

Pirinç

Bulgur

Makarna

Salça

Mercimek

Kuru fasulye

Şeker

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.