İzmir Yeşilay Spor Kulübü'nden büyük başarı

İzmir Yeşilay Spor Kulübü'nden büyük başarı

İzmir Yeşilay Spor Kulübü sporcusu; Amine Özlem Akgöz 63 kg. kategorisinde Türkiye 3. sü oldu.

Denizli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Finalleri PAÜ Spor Salonu'nda yapıldı. 19-23 Temmuz tarihleri arasında Denizli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Judo Türkiye Finalleri 252 sporcu ile yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Anadolu Yıldızlar Ligi projesi kapsamında Judo Türkiye Final Müsabakalarında yarışan ve İzmir il karmasında yer alan İzmir Yeşilay Spor Kulübü sporcusu; Amine Özlem Akgöz 63 kg. kategorisinde Türkiye 3.sü oldu.

Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Finalleri için Denizli’ye gelen sporcu kafileleri ilk gün kültür gezisinde bir araya geldi. Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi ile Pamukkale travertenlerini gezen sporcular, Denizli’nin güzelliklerini keşfetme imkanı buldular. PAÜ Spor Salonunda mindere çıkan judocular, Türkiye derecesi yapabilmek için 5 gün boyunca kıyasıya mücadele etti.

İzmir Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Ümit Ülkü; ‘’ İzmir il karmasında yer alan kulübümüz sporcusu; Amine Özlem Akgöz 63 kg. kategorisinde Türkiye 3. sü oldu. Evladımızı ve değerli hocalarımızı tebrik ediyorum. Gençlerimizin başarılarına şahit olmak beni çok gururlandırıyor.Rabbim başarılarını daim etsin’’ şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2023-07-25-at-10-18-48-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.