İzmir'de 150 Bin Liralık Uyuşturucu Ele Geçirildi

İzmir'de 150 Bin Liralık Uyuşturucu Ele Geçirildi

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden uyuşturucu operasyonu...

Diyarbakır'dan İzmir'e 150 bin lira değerinde uyuşturucu getirildiği ihbarını alan ekipler bir kişiyi gözaltına aldı. Emniyetten konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Uyuşturucu Madde Ticareti yapan 1 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

Y.Ö.(27)’nün 35 X XXXX plaka sayılı araç ile Diyarbakır ilinden, İlimize yüklü miktarda Esrar getireceği bilgisinin alınması üzerine;

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, İlimiz girişlerinde gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır. Söz konusu aracın 08.03.2017 tarihinde saat 08.00 sıralarında, otoban gişelerinde bulunduğu görülmesi üzerine araç durdurulmuştur. Araçta Narkotik Dedektör köpek ile yapılan aramada, LPG yakıt tankının içerisine gizlenmiş vaziyette bulunan 10.450 gr. Esrar maddesi ile sağ yolcu koltuğunun altına gizlenmiş 50 gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş ve Y.Ö. yakalanmıştır.  

Ele geçirilen toplam 10,5 kg. Esrar maddesinin piyasa değeri yaklaşık 150.000 TL’dir.

Y.Ö. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, gençlerimizi ve geleceğimizi hedef alan uyuşturucu madde satıcısı şahıs ve suç organizasyonları tespit edilerek, uyuşturucu madde arzının önlenmesine yönelik çalışmalara devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.