İzmir'de 30 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştiren 3 kişi suçüstü yakalandı

İzmir'de 30 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştiren 3 kişi suçüstü yakalandı

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğünden Hırsızlık Operasyonu

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 30 ayrı Hırsızlık olayını gerçekleştiren 3 kişiyi suçüstü yakaladı. Yakalanan 3 kişi tutuklandı. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"03.02.2017 tarihinde saat 03.45 sıralarında, Urla ilçesinde meydana gelen iş yerinden hırsızlık olayında Ö.B.(26), İ.E.(26) ve M.D.D.(16) suçüstü yakalanmıştır. 

Ö.B.(26), İ.E.(26) ve M.D.D.(16) ile ilgili yapılan incelemede Urla ilçesinde meydana gelen 1 adet Yağma, 1 adet İşyerinden Hırsızlık, 1 adet İşyerinden Hırsızlığa Teşebbüs, 20 adet Evden Hırsızlık, Seferihisar ilçesinden, 7 adet Evden Hırsızlık olayı olmak üzere, toplam 30 ayrı olay 
gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir. 

Yakalanan şüphelilerin, İzmir ilinde ikamet ettikleri ancak son dönemde polisin artan uygulama ve kontrolleri sebebi ile Urla ilçesinde ev kiralayarak çaldıkları malzemeleri bu evde sakladıkları, çalıntı malzemeleri kiraladıkları araçlar ile İzmir ilinde çeşitli yerlere götürerek sattıkları tespit edilmiştir. Şüphelilerin kiraladıkları araçlarda, ikametlerde ve çalıntı malı sattıkları iş yerlerinde yapılan aramalarda, 1 adet Kurusıkı Tabanca, tabancaya ait şarjör ve 6 adet Fişek, çok sayıda elektronik eşyalar, müzik aletleri ve alkollü – alkolsüz içecekler ve gıda malzemeleri ele geçirilmiş, malzemeler müştekilere teslim edilmiştir. 

Ö.B.(26), İ.E.(26) ve M.D.D.(16). çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.